Biletul zilei: Viitorul vs Vitesse

Recomandarea noastră: x

Viitorul - Vitesse
1
3,10
X
3,30
2
2,20

Viitorul își continuă aventura Europeană dar îi ca aștepta o dublă foarte dificilă. Astăzi ei vor disputa partida tur a dublei contra celor de la Vitesse. Partida va avea loc la Ovidiu și va începe de la ora 18:00. Ambele echipe au ca obiectiv calificarea mai departe în competiție. Acesta este primul meci direct dintre cele două echipe. Ținând cont că suntem abia la început de sezon, orice rezultat este de luat în calcul la acest meci. Omogenitatea echipelor la început de sezon poate fi pusă la îndoială. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă mare dar trebuie să fim atenți atunci când alegem miza pariului.

Viitorul a dat semne ca a început bine sezonul dar rezultatele viitoare aveau să ne contrazică. În primul tur preliminar elevii lui Gheorghe Hagi au jucat contra celor de la Racing Luxembourg. În meciul tur disputat în deplasare au învins cu scorul de 2-0 pentru ca în returul disputat la Ovidiu să remizeze cu scorul de 0-0. La sfârșitul săptămânii trecute gazdele partidei de astăzi au pierdut în prima etapă a Ligii 1 contra celor de la Dunărea Călărași cu scorul de 1-0. Astăzi sperăm să vedem altă față a celor de la Viitorul, deoarece vor da peste un adversar puternic. Poate ca Gică Hagi mai are de lucrat la omogenitatea echipei și să  integreze în angrenajul echipei noii veniți. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 3.30 pentru meciul de astăzi.

Vitesse este cotată ca favorită în jocul de astăzi, chiar dacă are loc în deplasare. Oaspeții partidei de astăzi au ajuns în această competiție după ce au câștigat barajului pentru UEFA Europa League din Eredivisie. În această vară cei de la Vitesse au disputat patru partide amicale. În acesta au reușit doar o victorie, o remiză și în două partide au suferit înfrângeri. Vitesse este o formație puternică ce are în lot jucători valoroși dar noi sperăm într-un joc și un rezultat bun al Viitorului. Am ales să mergem pe un rezultat de egalitate în acest meci deoarece sperăm ca Viitorul să profite de faptul că Vitesse nu are nici un meci oficial disputat în acest sezon. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei oferit de site-ul nostru Beturi.ro.