Biletul zilei: Viitorul vs Racing Luxembourg

Recomandarea noastră: 1

Viitorul - Racing Luxembourg
1
1,10
X
7,50
2
2,26

Astăzi începând cu ora 18:00 Viitorul își continuă aventura Europeană. Elevii lui Gheorghe Hagi vor primi vizita celor de la Racing Luxembourg. Acest meci contează pentru turul al doilea din UEFA Europa League. În meciul tur disputat acum o săptămână, Viitorul s-a impus cu scorul de 2-0 și astfel are prima șansă la calificare. Echipa care se va califica din această dublă manșă va întâlni în turul urmator pe cei de la Vitesse Arhem. Meciul tur dintre cele două echipe a fost dominat de la un capăt la celalalt de Viitorul. Echipa noastră nu le-a permis adversarilor să își creeze șanse clare de a marca. Astăzi ne așteptăm la o nouă victorie a echipei lui Gheorghe Hagi. Biletul zilei la pariuri sportive online ne aduce o cotă avantajoasă pentru acest meci.

Viitorul Constanța pornește ca favorită pentru a obține un nou succes. Pustii lui Gică Hagi au nevoie de victorie pentru a avea un moral bun la startul sezonuluibin Liga 1.  Marcatorii celor de la Viitorul în partida tur au fost: Dragus și Ianis Hagi. Acel meci a parut a fi la discreția echipei noastre. După meciul tur foarte multă lume a fost impresionată de evoluția lui Dragus. Gazdele partidei de astăzi au făcut meciuri foarte bune și în pregatire fiind învinși doar de către cei de la Legia Varsovia. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce un pronostic pe o victorie a celor de la Viitorul.

Racing Luxembourg are șanse minime de a se califica mai departe. Atât jocul arătat dar și rezultatul au scăzut drastic șansele luxemburghezilor de a se califica. Le va fi aproape imposibil de a întoarce acest scor. Sezonul trecut al campionatului din Luxembourg oaspeții partidei de astăzi l-au încheiat pe poziția a șaptea a clasamentului. Ei au obținut participarea în UEFA Europa League datorită faptului că s-au impus în finala Cupei Luxemburgului. În meciul de astăzi ne așteptăm ca oaspeții să încerce să se închidă dar ținând cont că vor întâlni pe Viitorul, care este un adversar puternic este inposibil să nu primească nici un gol. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de biletul zilei oferit de noi.