Biletul zilei: Viitorul vs FC FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Viitorul - FCSB
1
6.50
X
3.90
2
1,50

În cea mai importantă partidă a zilei din Liga 1 se vor întâlni fosta campioană, Viitorul și singura reprezentantă a României în cupele europene, FCSB. Partida ce se va disputa pe stadionul din Ovidiu o va avea ca favorită la cele 3 puncte pe FCSB. Chiar dacă în această vară au existat trei de jucători pe linia Viitorul-FCSB jocul rămâne unul echilibrat. Victoria este importantă pentru oricare dintre cele două echipe deoarece ambele au nevoie de puncte ce se acordă pentru victorie. Pronosticul pentru biletul zilei este unul prin care vom încerca să profităm de cotele oferite de casele de pariuri.

Viitorul a început foarte slab acest sezon atât pe plan european cât și pe plan intern. Eliminată din cupele europene echipa pregătită de Gică Hagi a întâmpinat mari probleme și în Liga 1. Înaintea acestei partide Viitorul ocupă doar poziția a zecea a clasamentului ceea ce este un loc foarte modest pentru echipa campioană. Ofensiva a fost marea problemă a echipei gazde pentru că a avut o serie foarte lungă de partide fără gol înscris. Totuși în ultima etapă Viitorul a înregistrat o victorie cu 2-1 în fața echipei Concordia Chiajna ceea ce poate însemna revenirea echipei dar rămâne de văzut. Un singur punct în ultimele trei etape a câștigat echipa gazdă de astăzi în fața propriilor fani. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va fi pentru o victorie a celor de la FCSB care sunt cotați ca mari favoriți.

FCSB va încerca să ajungă în fotoliul de lider chiar și pentru câteva ore până la meciul dintre CFR Cluj și CSU Craiova. Steliștii nu au simțit gustul înfrângerii în acest sezon de Liga 1. Steaua a transferat trei dintre cei mai importanți jucători ai adversarei de astăzi din sezonul trecut. Pe această listă sunt Nedelcu, Benzar și Coman. Oaspeții de astăzi au un procentaj perfect în meciurile jucate în deplasare. Din trei meciuri jucate afară Steaua a reușit tot atâtea victorii fiind singura echipă cu procentaj maxim în jocurile disputate în deplasare. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care alegi să mizezi pe ponturile oferite de specialiștii din echipa noastră. Cota pe care vom miza pe biletul zilei, astăzi este de 1.50.