Biletul zilei: Viitorul vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Viitorul - FCSB
1
5.80
X
3.90
2
1.55

Play-off-ul din Liga 1 este mai strâns ca niciodată. Astăzi avem un nou meci ce poate avea o influență foarte mare în lupta pentru titlul de campioană. Viitorul va primi vizita celor de la FCSB în cadrul etapei cu numărul șase a play-off-ului. Putem spune că se vor întâlni două dintre cele mai în formă echipedin Liga 1 în acest an. Prezentarea celor două echipe este un ace ne poate aduce un meci foarte spectaculos din toate punctele de vedere. Meciul tur din play-off s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru cei de laFCSB la capătul unui meci foarte interesant. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă țineți cont de părerea noastră și citiți articolul.

Viitorul este clasată în acestmoment pe poziția a patra a clasamentului.În ultima etapă au fost învinși de cei de la CFR Cluj cu scorul de 2-1 și astfelau pierdut teren în lupta pentru poziția a treia a clasamentului pe care o au cu cei de la CSU Craiova. Elevii lui Gheorghe Hagi au 29 de puncte cu patru mai puțin decât cei de la Craiova. Viitorul își dorește o victorie astăzi deoarece au un blazon de apărat și sunt o echipă foarte puternică. Să nu uităm că sezonul trecut au fost campioni. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.55, care credem noi că va fi câștigătore.

FCSB nu își permite niciun pas greșit și va aborda fiecare meci la victorie. Elevii lui Nicolae Dică sunt pe prima poziție și au un avans de două puncte față de cei de la CFR Cluj. Steliștii sunt cea mai în formă echipă din play-off deoarece au înregistrat patru victorii și un singur rezultat de egalitate până acum. Atât ofensiva cât și defensive sunt cele mai bune. Oaspeții de astăzi au marcat de nouă ori și au primit doar două goluri în cele cinci etape de play-off. Astăzi pentru a pune presiune pe cei de la CFR Cluj, cei de la FCSB sunt obligați să câștige. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei oferit de noi și pe termen lung o să realizezi un profit consistent.