Biletul zilei: Viitorul vs FC Voluntari

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Viitorul vs FC Voluntari
Viitorul - FC Voluntari
1
1.70
X
3.50
2
5.25

Un nou sezon al Ligii 1 stă să înceapă. Așa cum este tradițional primul meci va fi cel de Super Cupă între premiantele sezonului trecut. Foarte puțină lume se aștepta la un asemenea meci de Super Cupă deoarece niciuna dintre echipe nu a pornit ca favorită pentru câștigarea unui trofeu intern. Viitorul a câștigat campionatul în timp ce FC Voluntari este câștigătoarea surpriză a Cupei României. Acest joc va fi cu trofeul pe masă și va avea loc pe teren neutru la Botoșani pe Stadionul Municipal. Acest meci nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei ținând cont de importanța acestui eveniment pentru ambele echipe.

Viitorul se pregătește pentru meciurile din UEFA Champions League unde va evolua în turul trei preliminar. Gheorghe Hagi a ales să își continue proiectul și să mizeze în continuare pe tineri. Trebuie de remarcat faptul că a completat lotul cu fotbaliști cu experiență așa cum sunt Ovidiu Herea și Marius Constantin. În pregătirea noului sezon echipade la malul mării a disputat patru partide de pregătire în cantonament. În aceste meciuri constănțenii au suferit 2 înfrângeri, au obținut o victorie în timp ce un joc s-a terminat la egalitate. În aceste meciuri rezulatatul final a fost pe planul secund, prioritar find jocul echipei, integrarea noilor transferuri și acomodarea la efort. Pronosticul pentru biletul zilei este 1. Mizăm pe o victorie a echipei de la malul mării deoarece în sezonul trecut a arătat că este cea mai bună formație din campionatul nostru.

Echipa din Voluntari își va apăra șansele și va încerca să profite și să obțină un nou trofeu. Cei de la Viluntari și-au păstrat nucleul de jucători și au ales să mizeze pe continuitate la echipă pentru aceste sezon. Treuie să remarcăm aportul tehnicianului Claudiu Niculescu pentru câștigarea Cupei României. Visul frumos al ilfovenilor poate continua și după acest joc în care își pot adăuga în vitrină un nou trofeu. Un singur joc de pregătire au disputat în compania celor de la Vorskla Poltava, încheiat cu scorul de 1-1. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi sperăm să fie câștigător dar trebuie să ținem cont că este o finală și se poate întâmpla orice. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă alegi inteligent ponturile.