Biletul zilei: Viitorul vs FC Botoșani

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Viitorul - FC Botoșani
1
1.81
X
3.55
2
4.60

Ultimul meci al etapei cu numărul 25 din Liga 1 este unul cu o importanță foarte mare. Într-o etapă în care am avut dery de România și alte meciuri cu un nivel al spectacolului foarte ridicat ne așteptăm ca și partida dintre Viitorul și FC Botoșani să fie la fel. Victoira este foarte importantă pentru amele echipe deoarece ar însemna păstrarea șanselor pentru play-off. După rezultatele înregistrate în această etapă, Viitorul și Botoșani au ajuns să fie vecine de clasament dar sunt despărțite de două puncte. Cine va pierde în aeastă seară va rămâne fără șanse la play-off. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă țineți cont de pronostiurile oferite de echipa noastră.

Viitorul este văzută ca și favorită în acest meci de foarte multă lume. Elevii lui Gheorghe Hagi au coborât pe poziția a șasea a clasamentului. Ei în acest sezon au reușit să acumuleze 38 de puncte. În această primăvară au reușit să acumuleze patru puncte după victoria contra celor de la Juventus și remiza în fața echipei Astra. O victorie pentru Viitorul ar însemna că echipa revine pe un loc de play-off. În ultima etapă gazdele partidei din această seară vor avea un meci foarte greu în fața celor de la Iași în deplasare Acel meci va fi ca o finală pentru play-off. Pronosticul pentru biletul zilei va avea ca pont o victorie celor de la Viitorul.

FC Botoșani va încerca să prindă în extremis un loc de play-off după ce în această primăvară nu a obținut rezultatele pe care și le-a dorit. Cu 36 de puncte echipa din Moldova este clasată pe poziția a șaptea și doar un success în această seară păstrează echipa cu șanse reale pentru un loc de play-off. În cele două etape disputate în acest an oaspeții au oținut un singur punct în remiza contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Apoi au fost învnși de Poli Iași cu scorul de 1-0 în derby-ul Moldovei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de echipa Beturi.ro și la sfârșitul unei perioade mai lungi de timp vei realiza profit.