Biletul zilei: Viitorul vs Dunărea Călărași

Recomandarea noastră: 1

Viitorul - Dunărea Călărași
1
1,55
X
3,65
2
6,75

Prima etapă a Ligii 1 continuă cu meciuri ce ne vor ține aproape de micul ecran. După surprizele din această rundă orice rezultat este posibil la orice meci. Nu trebuie să uităm că am asistat la două mari surprize CFR Cluj a remizat cu Botoșani iar aseară FCSB a pierdut cu Astra Giurgiu. Astăzi începând cu ora 18:00 vom asista la partida dintre Viitorul și Dunărea Călărași. În acest meci va debuta Dunărea Călărași care este o noi-promovată în Liga 1. Cele două adversare nu s-au mai întâlnit până acum, acesta fiind primul lor meci direct. Ambele echipe pornesc la drum cu ambiții mari astfel că este foarte important să aibă un start bun.  Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

Viitorul în acest meci pornește ca favorită la cele trei puncte puse în joc. Elevii lui Gheorghe Hagi au început sezonul mai repede și au disputat deja două partide oficiale. Viitorul a jucat în primul tur din UEFA Europa League împotriva celor de la Racing Luxembourg. Viitorul a reușit calificarea în urma acelei duble. În această vară Hagi a făcut o serie de transferuri notabile. S-au alăturat lotului Luchin, Houri, Bajan și Achim. Plecările au fost și ele unele notabile. Ganea, Cicaldau, Capusa, si Dumitrescu nu mai fac parte din lotul echipei. Gazdele partidei de astăzi au o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri chiar dacă unele au fost amicale. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Viitorul.

Dunărea Călărași va debuta pe prima scenă a fotbalului din România. După ce au câștigat sezonul trecut Liga 2, Dunărea va evolua acum în Liga 1. Obiectivul lor în acest prim sezon este salvarea de la retrogradare. În această vară cei de la Călărași au fost foarte activi pe piata transferurilor. Călărășenii s-au despărțit de Spehar, Vasile, Mardare, Doman, Cristea. Au fost aduși și câțiva jucători foarte importanți ca Ispas, Cucu, Monroy, Straton, Seroni. Dan Alexa cel care a reușit promovarea a fost confirmat și pentru acest sezon oe banca tehnică a echipei. Pentru Dunărea acest meci se anunță unul foarte dificil deoarece va intalni un adversar puternic. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi. Pariază pe victoria Viitorului și obține profit cu biletul zilei.