Biletul zilei: Viitorul vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Viitorul - CSU Craiova
1
2.55
X
3.10
2
2.80

Astăzi de la ora 18:30 la Ovidiu vom asista la derby-ul etapei cu numărul șapte a Ligii 1. Partida se anunță ca fiind una foarte echilibrată. Acest lucru îl putem observa și din cotele oferite de casele de pariuri dar și din faptul că cele două echipe s-au luptat în play-off-ul ediției trecute a Ligii 1. Cele două adversare au reprezentat țara noastră în această ediție a cupelor europene dar oltenii au fost eliminați, iar Viitorul este foarte aproape și ea de acest lucru. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul foarte interesant, dar trebuie să citiți acest articol în care o să aflați  argumentarea  noastră.

Viitorul traversează o formă foarte slabă. Puștii lui Hagi nu joacă bine nici în Liga 1 dar nici în meciurile disputate pe plan european. În UEFA Champions League Viitorul a fost eliminată după dubla manșă în fața celor de la Apoel Nicosia. În UEFA Europa League dobrogenii au suferit o înfrângere cu scorul de 3-1 în fața celor de la Red Bull Salzburg păstrând foarte puține șanse pentru retur. Forma foarte slabă a Viitorului continuă și în Liga 1. Cu doar cinci puncte după șase etape putem spune că echipa campioană a sezonului trecut nu mai este printre favoritele la titlu. O singură victorie în chiar prima etapă a înregistrat Viitorul. Problema echipei în acest început de sezon a fost ofensiva deoarece în ultimile cinci meciuri din Liga 1 gazdele nu au înscris, chiar dacă unii din adversari au fost modești. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ai inspirația necesară în momentul în care îl pariezi.

CSU Craiova este într-o revenire de formă după ce nu a început sezonul așa cum își doreau suporterii. În UEFA Europa League oltenii au fost eliminați de AC Milan dar au făcut două partide foarte bune. Nici în Liga 1 nu putem spune că CSU Craiova a jucat slab. Cu 12 puncte după șase etape oaspeții sunt o candidată de pe acum la titlu. Trei victorii și trei remize sunt rezultatele înregistrate de olteni în acest sezon. În ultimele două etape s-a văzut mâna antrenorului Mangia deoarece craiovenii s-au impus „italienește”  cu scorul de 1-0 în fața echipelor FC Botoșani și Juventus București. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi este 2. Cota de 2.80 pe care vom miza pe biletul zilei o vom juca în format single pentru a avea șanse mai mari de câștig.