Biletul zilei: Viitorul vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Viitorul - CSU Craiova
1
3.10
X
3.10
2
2.35

Cea de-a doua etapă a play-off-ului Ligii 1 va debuta astăzi. Meciul de deschidere al celei de-a doua runde se va disputa la Ovidiu, acolo unde Viitorul va primi vizita celor de la CSU Craiova. Acest meci este unul foarte important pentru ambele formații deoarece dacă Viitorul va suferi o nouă înfrângere va ieși din cursa pentru titlu. CSU Craiova nu își permite niciun pas greșit în lupta pe care o are cu CFR Cluj și FCSB. Cele două formații sunt despărțite în acest moment de șapte puncte, chiar dacă sunt vecine de clasament, este o distanță destul de mare. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți site-ul Beturi.ro.

Viitorul a fost învinsă în prima etapă din play-off cu scorul de 2-1 de către cei de la FCSB. Viitorul a jucat destul de bine dar a fost învinsă în urma unor execuții individuale. Elevii lui Hagi nu își permit două etape la rând fără să obțină puncte. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a patra la egalitate de puncte cu Astra Giurgiu. Ambele formații au acumulat 22 de puncte. În cele două meciuri disputate în acest seozn CSU Craiova i-a adjudecat victoria. Nu trebuie să uităm faptul că sezonul trecut Viitorul a fost ajutată de CSU Craiova să câștige titlul. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.35 pentru acest meci.

CSU Craiova nu se gândește la alt rezultat în afara victoriei în aceatsă seraă. Oltenii sunt obligați să câștige pentru a ajunge pe poziția adoua până la ora meciului dintre CFR Cluj și FCSB. În prima etapă oaspeții partidei de astăzi au învins cu scorul de 1-0 pe cei de la Astra Giurgiu, după o partidă foarte echilibrată. CSU Craiova a ajuns și în semifinalele Cupei României acolo unde va întâlni pe FC Botoșani. Craiova este singura echipă care ate șanse reale la ambele trofee, titlul în Liga 1 și Cupa României. Cei de la Craiova își pun mari speranțe în Băluță care nu a făcut un sezon de primăvară așa cum se aștepat multă lume. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi ep pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă cu biletul zilei propus de Beturi.ro.