Biletul zilei: Viitorul vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Viitorul - CFR Cluj
1
3.50
X
3.20
2
2.12

Etapa cu numărul 15 din Liga 1 vine cu un meci foarte important pentru lupta la titlu. Campioana din sezonul trecut, Viitorul, va primi echipei aflate în acest moment pe prima poziție a clasamentului, CFR Cluj. Jocul se anunță unul dificil pentru ambele echipe deoarece ambele formații au nevoie de cele trei puncte pentru îndeplinirea obiectivelor. Echilibrul ce va fi în teren se vede si în cotele oferite de casele de pariuri. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig suplimentar de pe urma acestui meci .

Viitorul este într-o creștere evidentă de formă după începutul ezitant de campionat. Echipa lui Gheorghe Hagi ocupă în acest moment poziția a șaptea cu 20 de puncte acumulate. Ei se află la egalitate de puncte cu Dinamo care este pe ultima poziție care asigură calificarea în play-off. Viitorul trafersează o formă bună. În ultimele patru etape disputate au reușit să obțină trei victorii. Singura echipă în fața căruia au pierdut în acest interval a fost FC Botoșani. Pe teren propriu Viitorul joacă foarte bine în ultima perioadă. În ultimele trei jocuri pe stadionul din Ovidiu au obținut victorii. Mai mult, ultimele două victorii au fost obținute la minim trei goluri diferență. Biletul zilei la pariuri sportive va avea o cotă foarte mare care poate fi jucată în format single.

CFR Cluj nu poate pierde primul loc indiferent de ce rezultate s-ar întâmpla în această etapă. În urma victoriei de aseară în fața echipei Concordia Chiajna, CSU Craiova s-a apropiat la un singur punct. În 14 etape disputate, clujenii au obținut zece victorii, trei remize și au suferit o singură înfrângere. Elevii lui Dan Petrescu au cea mai bună ofensivă a campionatului cu 25 de goluri înscrise, dar și a doua defensivă cu doar nouă goluri primite. În deplasare CFR joacă foarte bine. În șapte meciuri diputate în deplasare au suferit o singură înfrângere în urma meciului de la Timișoara pierdut cu scorul de 4-3. În ultimele patru meciuri directe a marcat o singură echipă, așa că nu ne așteptăm la multe goluri nici astăzi. Biletul zilei pentru acest meci va avea un pronostic pe un rezultat de egalitate. Pentru biletul zilei vom avea o cotă de 3.20.