Biletul zilei: Viitorul vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Viitorul - CFR Cluj
1
3.55
X
3.10
2
2.15

Meciurile din play-off-ul Ligii 1, continuă. Lupta pentru titlu este una din ce în ce mai strânsă. Dacă până acum cei de la CFR Cluj eau cei care erau pe prima poziție, acum ei trebuie să aștepte pasul greșit al celor de la FCSB și atunci să profite. Astăzi vom asista la un meci foarte interesant în lupta pentru titlu în Liga 1. Viitorul, campioana de sezonul trecut va primi vizita celor de la CFR Cluj. Ambele echipe își vor dori victoria deoarece Viitoul vizeazp poziția a treia a podiumului, în timp ce CFR Cluj are ca obiectiv titlul de campioană. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru acets meci o cotă foarte avantajoasă.

Viitorul este una dintre cele ai în formă echipe în acest an. Elevii lui Gheorghe Hagi sunt echipa care a obținut cel mai mare număr de puncte în acest an. Înaintea partidei din această seară, gazdele ocupă poziția a patra a clasamentului cu 29 de puncte. Ei sunt la patru puncte în spate față de CSU Craiova dar au un meic mai puțin disputat. În ultimele două meciuri din play-off, Viitorul a obținut două victorii, identice ca scor, 2-0. În aceste partide au reușit să îi învingă pe cei de la Astra și cei de la Poli Iași. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe un rezultat de egalitate la acest meci.

CFR Cluj începe să fie obligată să câștige pentru a nu pierde contacul cu liderul FCSB. Clujenii sunt pe poziția a doua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 36 de puncte. O victorie și trei rezultate de egalitate sunt rezultatele înregistrate de elevii lui Dan Petrescu în cele patru partide din play-off. Au învins pe Poli Iași și apoi au remizat contra celor de la FCSB, CSU Craioca și Astra Giurgiu. Astăzi pentru acest meci noi vom miza pe un rezultat de egalitate deoarece credem că ambele echipe vor fi foarte motivate, iar Viitorul va avea un mic avantaj, lipsa presiunii și terenul propriu. Biletul zilei poate fi o sursă de veit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă cu propunerile noastre de la biletul zilei.