Biletul Zilei: FC Viitorul vs Astra Giurgiu

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : peste 2.5 goluri

Joi seara de la ora 21:00 se dispută al treilea sfert de finală din Cupa României. După ce Poli Timişoara şi FC Voluntari şi-au asigurat deja prezenţa în semifinale, urmează duelul dintre lidera clasamentului Viitorul şi campioana en- titre Astra. Echipa lui Hagi conduce Liga I, având mari şanse să ridice trofeul la finalul sezonului. Fiind cunoscută ambiţia lui Hagi, este de aşteptat ca Viitorul să-şi dorească eventul. Deşi Viitorul au avut cea mai bună apărare în sezonul regulat, ei tot au cedat 22 de goluri în 26 de partide. Echipa lui Şumudică are o defensivă chiar mai slabă, ei primind 28 de goluri în acelaşi număr de partide. Pentru biletul zilei recomandăm pariul că se vor marca peste 2.5 goluri. Casele de pariuri oferă cote în jur de 2.20 pentru acest eveniment.

Viitorul este o echipă în principal ofensivă, care practică un stil plăcut ochiului. Un alt pariu care s-ar putea dovedi inspirat pentru biletul zilei ar fi acela că echipa regelui va marca minim două goluri. Puteţi prinde o cotă în jur de 2.40 pentru acest eveniment.

Ne aşteptăm la o partidă disputată, în care ambele echipe îşi doresc calificarea. Un astfel de scenariu este propice pentru ca ambele echipe să marcheze în total minim trei goluri. Acest pariu vă poate aduce o cotă de 2.20 pe biletul zilei.