Biletul zilei: Viitorul vs Astra

Recomandarea noastră: x

Viitorul - Astra Giurgiu
1
1.85
X
3.55
2
4.10

În Liga 1 astăzi va debuta o nouă rundă din play-off. Este primul meci al etapei cu numărul opt al acestui sezon. Cu cât trec mai rapid etapele cu atât lupta este din ce în ce mai încinsă. Astăzi, Viitorul va primi vizita celor de la Astra într-un meci foarte important pentru ambele formații. Ținând cont că se află la o distanță foarte mică una de alta, echipa care va câștiga mai poate spera la poziția a treia a clasamentului. În meciul tur din play-off dintre cele două echipe s-a impus Viitorul cu scorul de 2-0. Astăzi partida este deschisă oricărui rezultat. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate pentru astăzi un câștig important.

Viitorul are nevoie de cel puțin un punct pentru a rămâne în cursa pentru a rămâne în cursa pentru poziția a doua a clasamentului. Viitorul ocupă în acest moment locul al cincilea cu 31 de puncte dar este la doar patru lungimi în spatele Craiovei care va avea un meci foarte greu la Cluj contra celor de la CFR. Elevii lui Gheorghe Hagi vin după două rezultate de egalitate înregistrate în ultimele două etape contra celor de la Craiova și FCSB. Pe teren propriu gazdele partidie de astăzi nu au reușit să câștige niciun meic în play-out și au acumulat doar două puncte. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de mare pentru meciul de astăzi.

Astra Giurgiu se pare că este o altă echipă de când pe banca tehnică a fost instalat Gheorghe Mulțescu. Înaintea partidei de astăzi cei de la Astra ocupă poziția a patra a clasamentului cu 32 de puncte. Ei sunt la doar  trei puncte în spatele celor de la CSU Craiova care este pe locul al treilea. Din păcate pentru cei de la Astra ei nu au primit licența UEFA astfel că nu au dreptul de a evolua în competițiile europene sezonul viitor. Astra vine după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate. Ei au învins pe CSU Craiova și de două ori pe Poli Iași. Biletul zilei de astăzi va merge pe un reuzltat de egaliatte pentru acest joc. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.