Biletul zilei: Viitorul vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Viitorul - Astra Giurgiu
1
2.28
X
3.00
2
3.35

Sezonul de primăvară în Liga 1 stă să înceapă. Lupta pentru titlul este una din ce în ce mai strânsă dar echipele luptă și pentru accederea în play-off, între primele șase clasate.  Astăzi în chiar primul meci al anului în Liga 1 avem un joc foarte interesant între două echipe ce luptă pentru play-off. Viitorul va primi vizita celro de la Astra Giurgiu. Ambele echipe au pierdut jucători foarte importanți în această pauză competițională, dar astăzi vom vedea ce transferuri au făcut și cum a decurs pregătirea de iarnă. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă destul de mare deoarece noi vom miza pe un meci foarte echilibrat astăzi, la Ovidiu.

Viitorul este clasată chiar pe poziția a șasea și speră să își mențină această poziție și după cele patru etape rămase de disputat înaintea play-off-ului. Gheorghe Hagi a pierdut în această iarnă doi jucători foarte importanți pentru echipă. Eric și George Țucudean nu mai fac parte di lotul echipei așa că este posibil ca gazdele de astăzi să aibă unele probleme pe faza ofensivă. În cele trei meciuri de verificare, din cantonament, Viitorul a fost învinsă doar de Galatasary și a remizat contra celor de la Grasshoppers și FK Rostov. Aceste rezultate sunt unele care le pot da speranțe gazdelor de astăzi la un rezultat bun și la ocuparea unui loc de paly-off. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 3.00.

Astra Giurgiu a făcut o primă parte a sezonului foarte bună. Oaspeții partidei din această seară ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au acumulat 37 de puncte.  Putem spune că pentru elevii lui Edi Iordănescu ar fi bun și un rezultat de egalitate în această seară deoarece ar pastra distanța față de urmăritoarele directe. În această iarnă, Astra s-a despărțit de Le Tallec și de Alexandru Ioniță care a fost cedat șa CFR Cluj. Astra a susținut în această iarnă un singur meci de pregătire pe care l-a pierdut în fața celor de la Ural. Ținând cont că este primul meci oficial al anului noi pentru biletul zilei am ales să mergem pe un rezultat de egalitate. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi  cu biletul zilei.