Biletul Zilei: Viitorul vs Apoel Nicosia

Recomandarea noastră: x

Biletul Zilei Viitorul vs APOEL Nicosia
Viitorul - Apoel Nicosia
1
2.55
X
3.10
2
2.80

După ce în sezonul trecut Viitorul a disputat primele meciuri din istoria clubului în cupele europene astăzi  va debuta în cea mai prestigioasă competiție inter-cluburi UEFA Champions League. Adversara echipei de la malul mării va fi Apoel Nicosia, echipă cu o experiență destul de bogată la acest nivel. Partida ce se va disputa pe stadionul din Ovidiu cu începere de la ora 21:00. Românii nu au voie să piardă astăzi pentru a păstra șanse în retur pentru calificarea în play-off. Acest meci foarte important pentru Viitorul nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei.

Viitorul este campioana Ligii 1 din sezonul trecut și astfel evoluează pe ruta campioanelor în preliminaiile UEFA Champions League. Gheorghe Hagi și-a păstrat în mare parte nucleul de jucători cu care a cucerit titlul sezonul trecut dar a adus la echipă și jucători cu experiență. Ovidiu Herea, Marius Constantin și Eric sunt cele mai răsunătoare achiziții ale Viitorului. Până acum în noul sezon gazdele au disputat trei meciuri oficiale. În primul au pierdut supercupa în fața Voluntariului, pentru ca în prima etapă a Ligii 1 să câștige fără probleme în fața celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-0. După acest meci lucrurile păreau că au intrat pe un făgaș normal până la meciul cu CFR Cluj pe care l-au pierdut cu 2-0 după un meci în care băieții lui Hagi nu s-au regăsit. Atunci când plasăm biletul zilei la pariuri sportive trebuie să analizăm toate variantele de pronostic asupra acestei partide.

Apoel Nicosia este echipa care a dominat sezonul trecut din Cipru și avea să fie campioană. Ciprioții și-au început aventura europeană în acest sezon în turul doi când au întâlnit pe Dudelange. Cei de la Apoel s-au calificat în urma a două victorii cu 1-0, atât în manșa tur cât și în retur. Experiența celor de la Apoel la acest nivel poate fi hotărâtoare în economia calificării. Să nu uităm că în urmă cu câțiva ani au ajuns în primăvara UEFA Champions League. În acest moment în lotul celor de la Apoel sunt doar 5 jucători din Cipru.  În ultimele opt meciuri oaspeții au obținut doar victorii dar trebuie să ținem cont că șase din aceste meciuri au fost partide amicale. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe un rezultat de egalitate la sfârșitul celor 90 de minute.  Cota pentru acest pronostic este una foarte atractivă astfel că putem face un profit frumos de pe urma acestui meci cu biletul zilei.