Biletul zilei: Viitorul Constanța vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: 1

Viitorul CT vs Astra Giurgiu Pronosticuri și pariuri sportive pe Beturi.ro
Viitorul Constanța - Astra Giurgiu
1
X
2

Liga 1 este tot mai aproape de finalul acestui sezon și de decernarea titlului de campioană. Cum FCSB și Viitorul au cele mai mari șanse la locul întâi astăzi, sperăm să asistăm la un meci deschis în care Viitorul va face tot posibilul să își adjudece la final, cele 3 puncte. Viitorul este echipa fovorită în acest meci și care încă mai are șanse la titlu, astfel că putem miza pe o victorie a lor pe biletul zilei.

Viitorul, este pe poziția secundă a clasamentului la doar 3 lungimi în urma celor de la FCSB. Cu o victorie astăzi și cu jocul rezultatelor unul favorabil echipa de la malul mării poate ajunge chiar pe primu loc la finalul acestei etape. Puștii lui Hagi vin după un egal obținut chiar pe terenul contracandidatei din capitală, scor 1-1. Pe propriul teren Viitorul în acest play-off a obținut o victorie, un egal și a asuferit o singură înfrângere în trei partide. Viitorul va încerca să depășească forma de moment, și să reînceapă să obțină voctorii, deoarece în ultimele 4 etape nu a cunoscut gustul succesului. Pentru acest meci vom miza pe dorința de victorie a gazdelor. Cota de 1,85 a Viitorului este excelentă pentru a o adăuga pe biletul zilei.

Astra Giurgiu ocupă ultima poziția în play-off. Cu o singură victorie, echipa lui Marius Sumudică are șanse mici să spere la ceva la finalul acestei partide. Cu 5 înfrângeri în cele 7 etape disputate, echipa oaspete are și cea mai slabă defensivă din play-off, 12 goluri încasate. Jucătorii celor de la Astra se pare că se concentrează pe Cupa României, acolo unde au obținut o victorie cu 4-1 la mijlocul săptămânii în fața echipei ACS Poli Timișoara. Specialiștii noștri îți oferă gratuit cele mai bune pronosticuri și cele mai bune analize la cele mai importante meciuri ale zilei. Toate acestea le vei găsi la secțiunea biletul zilei din cadrul site-ului nostru.