Biletul zilei: VFB Stuttgart vs Bayer Leverkusen

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
VFB Stuttgart - Bayer Leverkusen
1
3.30
X
3,55
2
2.14

Etapa a 15-a din Bundesliga debutează cu un joc foarte interesant între două formații ce înainte dominau fotbalul german. Stuttgart va primi vizita celor de la Bayer Leverkusen. Acest joc găsește cele două echipe ieșite din formă iar locurile pe care le ocupă în clasament nu reflectă ceea ce își doresc. Astăzi ne putem aștepta la orice rezultat pentru că va fi foarte greu pentru una dintre formații să se desprindă în câștigătoare. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest meci.

Stuttgart ocupă abia poziția a 13-a a clasamentului. Gazdele partidei din această seară nu au reușit să acumuleze decât 17 puncte în clasament. Cu o singură victorie în ultimele patru etape disputate forma de moment este una mai mult slabă decât bună. În meciurile de pe propriul teren putem spune că cei de la Stuttgart sunt altă echipă. În fața propriilor suporteri nu au suferit nicio înfrângere în cele șase meciuri disputate. Din cele 17 puncte, 16 au venit în urma partidelor de pe teren propriu. În aceste șase meciuri au reușit să primească numai două goluri ceea ce este foarte bine. O să vedem și astăzi dacă Stuttgart își va menține această linie de clasament de acasă. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe un rezulat nedecis în această seară.

Bayer Leverkusen se pare că nu mai este echipa care alături de Bayern Munchen dominau Bundesliga. Farmaciștii în acest sezon sunt abia pe poziția a noua a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze numai  21 de puncte. Ceea ce îi poate face să spere la un reuzltat pozitiv este faptul că în ultimele cinci etap enu au suferit nicio înfrângere. Mai mult în fața celor de la Stuttgart au avantajul moral deoarece au câștigat patru din ultimele cinci întâlniri directe. În ultimele patru partide din deplasare oaspeții au obținut două victorii și două remize. Dcaă privim cifrele acestei partide este aproape sigur că vom asista la un joc spectaculos. Biletul zilei ne va aduce o cotă de 3.55. Această cotă poate fi jucată în format single pe biletul zilei pentru a avea șanse mai mari de reușită.