Biletul zilei: Verona vs Inter

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Verona - Inter
1
8.00
X
5.10
2
1.37

După ce a coborât până pe poziția a patra în Serie A, în urma rezultatelor din această etapă, Inter încearcă să își recâștige poziția secundă. Pentru acest lucru are nevoie de cele trei puncte în meciul contra celor de la Verona. Acest joc va fi ultimul al etapei cu numărul 11. În acest sezon adversarele din această seară au evoluții total diferite astfel că un rezultat câștigător este destul de ușor de intuit pentru acest meci. Trei din ultimele patru întâlniri directe s-au încheiat cu cel puțin trei goluri marcate. Pontul pentru biletul zilei îl intuim cu toții dar pentru mai multe informații este indicat să citim acest articol.

Verona este una dintre echipele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării conform rezultatelor înregistrate în prima parte a acestui sezon. În clasament găsim echipa gazdă abia pe poziția a 18-a, loc retrogradabil dar este mult prea devreme să vorbim despre acest lucru. O singură victorie au reușit până acum chiar pe acest teren. Au învins pe Bennevento, echipă care a înregistrat doar înfrângeri, astfel că nu este o realizare foarte mare pentru cei de la Verona. Doar șase puncte au reușit să acumuleze în clasament. În ultimele două etape au suferit două înfrângeri și au primit de fiecare dată trei goluri. Au a doua cea mai slabă ofensivă și defensivă ceea ce înseamnă că înscriu foarte puțin și au o defensivă vulnerabilă. Pontul pentru biletul zilei îl găsești doar pe Beturi.ro.

Inter are un start de sezon extraordinar. Alături de Napoli sunt singurele echipe neînvinse în această stagiune din Serie A. Nerrazuri au obținut trei victorii în deplasare și au remizat în două partide. Rezultatele de egalitate au fost obținute pe terenul celor de la Bologna și Napoli. Pentru oaspeții din această seară nu va lipsi Icardi care este principalul marcator al echipei cu 11 reușite în cele 10 etape disputate. Elevii lui Spaletti au și avantajul moral în fața celor de la Verona deoarece în ultimele șapte meciuri directe nu au fost învinși. Inter arată o organizare defensivă foarte bună iar în cele 10 etape de până acum a primit doar șapte goluri ceea ce arată că este o candidată cu șanse reale la titlu. Cota pe care o primim pentru acest meci ne poate duce spre câștig cu biletul zilei. 1.37 este cota aferentă unei victorii a Interului și pe care mizăm pe biletul zilei.