Biletul zilei: Valencia vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Valencia - Real Madrid
1
4.70
X
4.40
2
1.65

Runda cu numărul 21 din Primera Division ne propune un meci deosebit de interesant pe stadionul Mestalla din Valencia. Este u n adevărat derby al campionatului spaniol de fotbal. Valencia va primi vizita unei rivale, Real Madrid. Acest meci găsește cele două fomații ca fiind vecine de clasament și chiar Valencia este echipa care este mai bine clasată. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost meciuri deosebit de spectaculoase, în care am văzut goluri de ambele părți iar suspansul a fost până în minutul 90 al fiecărei partide. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un profit important pentru acest meci.

Valencia este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon de La Liga. Liliecii sunt pe poziția a treia a podiumului după ce au acumulat 40 de puncte până în acest moment. Gazdele partidie din această seară vor rămâne pe a treia poziție a clasamnetului indifferent de rezultatul cu care se va încheia acest meci. În ultima etapă cei de la Valencia au pierdut surprinzător în deplasarea de la Las Palmas. La mijlocul acestei săptămâni liliecii au fost învinși n Cupa Spaniei de către Celta Vigo, dar datorită rezultatului din tur au reușit să se califice mai departe, în faza semifinalelor. Observăm că cei de la Valencia nu trec printr-o perioadă foarte bună. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 4.70.

Real Madrid părea că este într-o revenire de formă după victoria cu 7-1 în fața celor de la Deportivo La Coruna, dar lucrurile s-au dovedit că nu stau așa. La mijlocul acestei săptămâni echipa Los Blancos a suferit o înfrângere rușinoasă și automat eliminarea din Cupa Spaniei. Ei au fost învinși chiar pe Santiago Bernabeu de către Leganes cu scorul de 2-1. Pentru Real dacă va pierde și astăzi va însemna că nu mai păstrează șanse mari nici la poziția a treia a podiumului. Doar 35 de pucnte au acumulat oaspeții de astăzi și ocupă locul al patrulea al clasamentului. În ultimele trei deplasări elevii lui Zizou au reușit doar remize. Astăzi se anunță un meci foarte greu pentru cei de la Real pentru că Valencia este o formație foarte puternică pe teren propriu și deaceea pe biletul zilei am mizat pe o victorie a lor. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.