Biletul zilei: Valencia vs Las Palmas

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Valencia - Las Palmas
1
1.33
X
5.10
2
8.00

Pe Mestalla din Valencia astăzi vom asista la un meci decisiv privind calificarea în sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Valencia va primi vizita celor de la Las Palmas. Acest meci pornește de la scorul de 1-1 înregistrat săptămâna trecută în meciul tur dintre cele două echipe. Atunci cei de la Valencia au ratat ocazii mari și au reușit abia spre finalul partidei să egaleze. Cele două echipe s-au întâlnit și în La Liga pe acest teren și a câștigat Valencia atunci cu scorul de 1-0. Văzând ultimele meciuri dintre cele două echipe, ne așteptăm și astăzi la un joc echilibrat în care una dintre echipe se va distanța cu greu. Totuși pentru biletul zilei la pariuri avem o echipă care este cotată ca favorită și pe care vom miza și noi.

Valencia este favorită în această seară atât la victorie cât și la calificarea mai departe în această competiție. Liliecii au trecut în turul anterior de cei de la Zaragoza după două victorii și cu scorul general de 6-1. În La Liga gazdele din această seară sunt foarte bine clasați ocupâns poziția a treia a clasamentului.  În acest sezon gazdele partidei din această seară ne uimesc pri faptul că obțin rezultate foarte bune în fața propriilor spectatori. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri ne va aduce un pronostic pe o victorie a celor de la Valencia pentru acest meci.

Las Palmas va da totul pentru a obține un rezultat bun astăzi și poate o calificare dacă va reuși să producă surpriza. În tur oaspeții de astăzi au făcut un meci cât de cât bun. În Cupa Spaniei până l aacest meci au reușit să elimine pe cei de la Deportivo La Coruna cu scorul general de 6-4. În Primera Division, oaspeții din aceatsă seară au un sezon foarte slab fiind pe ultima poziție a clasamentului. În La Liga au trei înfrângeri în ultimele patru etape disputate. Un traseu cât mai lung în Cupă le poate salva sezonul dar având în vedere că retrogradarea este o amenințare pentru ei pot lăsa Cupa pe planul secund. Biletul zilei ne poate aduce un profit destul de important pe o victorie a Valenciei deoarece sunt șanse foarte mari ca ei să câștige. Pariază în fiecare zi cu noi cu biletul zilei și o să ai de câștigat.