Biletul Zilei: Valencia vs Celta Vigo

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Formațiile ce se vor întâlni astăzi sunt două echipe cărora le place să joace fotbal de calitate. Meciul din această seară se anunță unul foarte interesant și ai toate motivele să joci biletul zilei. Valencia nu s-a mai bucurat de mult timp de terenul propriu așa că vor avea un plus de determinare.

Jucătorii Vanenciei au fost foarte convingători în meciul pe care l-au câștigat în fața celor de la Deportivo. Meciul de sâmbătă s-a încheiat cu scorul definitoriu de 3 la 0. Acesta pare a fi cel mai bun meci al lor din acest sezon. Joacă în continuare biletul zilei. Cele 13 puncte obținute din totalul de 15 posibile le permite să nu stea sub presiune. În prima parte a sezonului publicul a avut așteptări mari de la echipă ceea ce a creat o anumită tensiune pe gazon. Acum lucrurile s-au mai liniștit și asta se vede în moralul jucătorilor.Media de goluri înscrise pe teren propriu până acum este de 1,57 pe joc. Urmărește sugestiile noastre pentru biletul zilei.

Rezultatele pe care le-a avut Celta până acum indică tot o victorile pentr gazde, la biletul zilei. Aceștia au pierdut 50% dintre jocurile în deplasare din ligă și au obținut în medie sub un punct pe meci. În deplasare au încasat în medie aproape 1,9 goluri pe joc ceea ce duce la punctajul actual. Încă un avantaj pe care îl are Valencia în acest joc este angajamentul pe care și l-a luat Celta în Europa. Duminică l-au protejat pe Eibar în La Liga înaintea întâlnirii cu Genk pentru meciul din sferturile de finală ale Ligii Europene. Celta va fi tentată să protejeze mulți jucători lăsându-i să se odihnească. Au mai adoptat această strategie și în trecut.

Rezultatul cel mai probabil este victoria gazdelor pe Evens.