Biletul zilei: Valencia vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Valencia - Barcelona
1
4.60
X
4.35
2
1.67

Un meci ce în ultimele sezoane avea deznodământul știut dinainte va avea loc pe Mestalla din Valencia. Acolo în calitate de echipă oaspete va aveni Barcelona pentru a disputa partida din cadrul rundei cu numărul 13 din Primera Division contra Valenciei. Acest meci este un derby putem spune pentru că va aduce la centru echipele clasate pe primele două poziții ale clasamentului. Cele două echipe sunt nenvinse în acest sezon alături de Atletico Madrid. Lupta pentru puncte va fi una foarte încrâncenată iar jucătorii aproape sigur vor lupta până la ultima picătură de energie. Biletul zilei la pariuri ne aduce o cotă pe care merită să jucăm.

Valencia era cândva denumită echipa săracilor și era foarte simpatizată pentru că era singura ce se putea lupta cu granzii Barcelona și Real Madrid. După câteva sezoane foarte slabe făcute de lilieci vedem că acum sunt pe drumul cel bun. După 12 etape ei sunt pe poziția secundă a clasamentului la numai patru puncte în spatele adversarei de astăzi. În acest moment echipa gazdă are o serie de opt meciuri fără victorie și vor dori să o continue dar trebuie să recunoaștem că va fi foarte greu după jocul de astăzi.  După cinci meciuri disputate pe Mestalla în acest sezon cei de la Valencia au un bilanț de invidiat. Au în cont patru victorii și un rezultat de egalitate. Avantajul liliecilor este că nu participă în cupele europene și astfel se pot concentra doar pe partidele din Primera Division. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă de 1.67.

Barcelona nu mai are nevoie de nicio prezentare. Catalanii sunt pe prima poziție a clasamentului și un success în partida de astăzi i-ar face să aibă prima șansă la titlul de campioană. În acest moment Mesii și compania au acumulat 34 de puncte după 11 victorii și o singură remiză în deplasarea de la Madrid contra celor de la Atletico. Catalanii au cea mai bună ofensivă dar și cea mai bună defensivă a campionatului ceea ce ne arată că domină sezonul din La Liga. Duelul va fi iinteresant și la nivelul marcatorilor celor două echipe deoarece se întâlnesc primii doi marcatori ai sezonului Zaza și Mesii despărțiți de trei goluri în clasamentul golgeterilor. Chiar dacp Barca vine după o remiză în UEFA Champions League, este favorită și astăzi să își treacă în cont victoria și asta vom miza și noi pe biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ți cont de propunerile noastre.