Biletul zilei: Valencia vs FC Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Valencia - Barcelona
1
5.40
X
4.30
2
1.57

Cupa Spaniei ne programează în această săptămână meciurile retur din semifinale. Pe Mestalla, Valencia va primi vizita Barcelonei într-un joc cu calificarea pe masă și în care este posibil să se înregistreze orice rezultat. În meciul tur am asistat la un joc foarte frumos dar din păcate la un singur gol. Atunci a reușit să câștige Barcelona cu scorul de 1-0 printr-un gol marcat de Suarez. Ținând cont de partida din campionat care a fost una foarte echilibrată și în care spiritele au fost încinse la maxim ne așteptăm și n aceatsă seară la un meci foarte echilibrat. Miza calificării în finala Cupei Spaniei își va spune cuvântul și diferemța poate fi făcută de cele mai mici detalii. Citește și află pronosticul pentru biletul zilei  propus de echipa noastră.

Valencia va încerca să producă surpriza în această seară și să elimine Barcelona. Șansa meciului cu cup ape masă îi va motiva foarte tare pe jucătorii echipei gazdă care vor fi împinși de la spate de un stadion plin.  Chiar dacă vin după cinci Înfrângeri în ultimele cinci partide astăzi liliecii vor da totul pentru a se împăca cu fanii. Totuși trebuie să ne gândim că cei de la Valencia vor întâlnii unii dintre cei mai buni jucători. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.57 pentru acest meci.

Barcelona a surprins pe multă lume prin faptul că a învins doar cu scorul de 1-0 în meciul tur și astfel returul se anunță unul foarte greu. Messis și compania au nevoie de minim un gol pentru a fi siguri de calificare și pentru a nu avea emoții pe finalul jocului. Catalanii vin din postura de lideri în Primera Division după ce fac un sezon foarte bun. În ultima etapă au remizat doar 1-1 n fața celor de la Espanyol dar trebuie să ținem cont că a plouat torențial și terenul a fos unul foarte dificil. Astăzi Barca pornește ca favorită pentru victorie și automat șa calificarea mai departe în competiție. Pariază și câștigă cu noi în fiecare zi doar cu biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile propuse de echipa noastră.