Biletul zilei: Valencia – Real Madrid

Rezultatul Nostru Recomandat: 2

Miercuri seara are loc meciul restanţă din Liga BBVA dintre Valencia şi Real Madrid. Galacticii sunt în căutarea primului titlu de campioană din ultimii cinci ani şi se află într-o postură extrem de favorabilă pentru a reuşi acest lucru. Cu 15 etape înainte de final, ei au un punct în faţa rivalilor de la Barcelona, dar au şi avantajul că au două meciuri mai puţin disputate. Dacă echipa lui Zidane îşi câştigă restanţele va pune o diferenţă de şapte puncte între ei şi catalani. Pentru biletul zilei, un pariu pe o victorie a madrilenilor are o cotă în jur de 1.60.

Valencia a primit 1.8 goluri pe meci în campionat

Liliecii traversează un sezon foarte slab. La începutul anului echipa avea pretenţii la calificarea în Europa, dar startul competiţiei a fost unul dezastros. Valencia a fost şi pe locurile retrogradabile la un moment dat, însă au reuşit să se ridice din zona fierbinte a clasamentului. Apărarea liliecilor nu este foarte solidă, primind 40 de goluri în 22 de meciuri. Un pariu că Realul va înscrie minim două goluri poate aduce o cotă de 1.45 pe biletul zilei.

Un alt atu al madrilenilor este revenirea galezului Gareth Bale pe teren. Meciul trecut a fost primul al lui Bale după o perioadă lungă de accidentare, iar galezul a revenit cu gol. În afara atacului stelar compus din Bale, Benzema şi Ronaldo, defensiva Realului aduce în acest sezon un mare plus echipei. Madrilenii au cea mai bună apărare din Spania, primind doar 18 goluri în 21 de meciuri. Biletul zilei poate conţine o cotă peste 2.50 cu un pariu că Valencia nu va marca în această partidă.

Ultimele trei meciuri din campionat au fost câştigate de galactici la diferenţă de cel puţin două goluri. Chiar şi în Champions League, Realul a câştigat cu 3-1 în faţa lui Napoli. Zidane nu este genul de antrenor care să se retragă în apărare şi să apere un eventual avantaj de un gol. Dacă vă place să jucaţi puţin şi la risc, biletul zilei poate avea un pariu că Realul câştigă cu handicap. Un astfel de pariu are o cotă de minim 2.20.