Biletul zilei: UTA Arad vs Poli Timișoara

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei UTA Arad vs ACS Poli Timisoara
UTA Arad - Poli Timișoara
1
4.25
X
3.80
2
1.75

Vestul este în sărbătoare. Încă un episod al derbu-ului vestului se va desfășura astăzi la Șiria. Acest meci este unul foarte important pentru ambele echipe deoarece miza este ultimul loc din Liga 1. Un așa meci care naște orgolii nebănuite în rândul suporterilor nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei. Moralul este de partea timișorenilor care sunt în avantaj după meciul tur pe care l-au câștigat cu scorul de 2-1. Pentru ambele echipe meciul este unul decisiv pentru că o înfrângere este egală cu ratarea obiectivului în acest sezon.

UTA Arad a reușit să înscrie un gol norocos la Timișoara care menține speranțele arădenilor la promovare. Chiar dacă jocul de la Timișoara nu a fost unul convingător, rezultatul este unul foarte bun. Gazdele vor avea un sprijin important în suporterii care vor fi la meci pentru a-și încuraja echipa favorită. În urma declarațiilor făcute la sfârșitul meciului tur jucătorii celor de la UTA vor fi foarte motivați pentru victorie. În ultima perioadă UTA nu traversează o formă foarte bună, în ultimele trei meciuri suferind 2 înfrângeri, iar un meci s-a treminat la egalitate. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a timișorenilor. Meciul poate fi adăugat cu încredere pe biletul zilei fiindcă diferența de valoare între cele două echipe este una destul de mare.

Poli Timișoara a acuzat vehement greșelile de arbitraj la finalul primului meci. Tenhnicianul oaspeților de astăzi s-a certat și cu antrenorul arădenilor pentru arbitrajul acelui meci. Timișoara a terminat meciul în zece jucători deoarece Neagu a văzut cartonașul roșu pentru un fault care a născut multe discuții. Dacă analizăm jocul oaspeților de astăzi putem spune că au obținut o victorie meritată, iar diferența de scor putea fi una mult mai mare decât cea consemnată la finalul celor 90 de minute. Poli a dominat meciul ratând foarte multe ocazii, unele chiar singur cu portarul, iar în ultimele minute au lovit și bara.  În urma declarațiilor făcute la finalul meciului ne așteptăm la o partidă pe muchie de cuțit dar în care Poli va triumfa. Pronosticul pentru biletul zilei este 2. Acest pont putem să îl jucăm cu încredere atunci când adăugăm biletul zilei la pariuri.