Biletul zilei: Uruguay vs Portugalia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Uruguay - Portugalia
1
2.85
X
2.95
2
3.00

Cupa Mondială a intrat în faza optimilor. Cu toții așteptam să se ajungă în fazele eliminatorii deoarece meciurile sunt din ce în ce mai spectaculoase. A doua optime a zilei este partida dintre Uruguay și Portugalia. Acest meci se anunță un duel foarte important pentru ambele formații. Uruguay este supranumită Portugalia americii de sud în timp ce Portugalia este supranumită Uruguay-ul Europei. Cele două echipe au avut un parcurs destul de bun în faza grupelor astfel că acest duel va fi cu atât mai interesant. Acesta meci este primul duel oficial din istorie dintre cele două echipe. Jucătorii pe care îi au cele două formații ne vor oferii cu siguranță un spectacol de neuitat. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă foarte avantjoasă pe care se merită să jucăm.

Uruguay a arătat foarte bine la acest Campionat Mondial. Sud-americanii sunt singura echipă care nu a primit vreun gol pânăa cum în competiție. Cuplul de fundași, Diego Godin-Maria Jimenez se pare că sunt cei mai bună. Uruguay a făcut parte din grupa A pe care a câștigat-o și din care au mai făcut parte naționalele din Rusia, Arabia Saudită și Egipt.  Ei au marcat cinci goluri în această grupă. La început ne așteptăm la un joc mai deschis dar odată cu trecerea timpului jocul va fi din ce în ce mai tacticizat deoarece nimeni nu își dorește eliminarea. Pentru acest meci sud-americanii nu au nici un jucător indisponibil. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.85.

Portugalia a impresionat în primul meic de la Campionatul Mondial, cel contra Spaniei scor 3-3. După acel meci lusitanii au scăzut nivelul. A  urmat o victorie cu doar 1-0 în fața Marocului pentru ca în ultimul meci să remizeze 1-1 contra celor din Iran. În acel ultim meci Portugalia a fost chiar aproape de eliminare. Din cele cinci goluri ale portughezilor de la aest mondial, partu au fost marcate de Cristiano Ronaldo care a arătat o formă foarte bună. În acest meci nu sunt excluse nici loviturile de la 11 metrii sau eventualele prelungiri deoarece ambele echipe sunt foarte apropiate de valoae. Ceea ce sperăm noi este să asistăm la un joc foarte disputat. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronostiscurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă cu noi doar cu biletul zilei.