Biletul Zilei: Uruguay vs Brazilia

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: X

Aceste două echipe sunt deja plasate în topul clasamentelor, în special Brazilia care pare deja calificată pentru călătoria către Rusia. Fotbaliștii din Uruguay ar trebui să se alăture brazilienilor la campionatul din 2018. Sunt foarte capabili de a face un rezultat bun dacă ne uităm la rezultatele lor din trecut de pe teren propriu. Cu câțiva ani în urmă nu ai fi putut să ți-i imaginezi pe Brazilieni În Montevideo, dar acum sunt mai duri și astfel ne putem aștepta la un egal pentru Biletul Zilei.

Așa s-au întâmplat lucrurile ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit în Brazilia. Brazileinii au câștigat 6 din cele 7 meciuri jucate în calificări până atunci și au un parcurs bun în cursa la titlul mondial. Au câștigat 3 din cele 6 meciuri de calificare jucate în deplasare. Totuși, două dintre aceste două victorii au fost împotriva echipelor țărilor Peru și Venezuela. Victoria lor importanta rămâne meciul cu Ecuador din luna septembrie a anului trecut.

Din luna martie a anului 2013 Uruguay a câștigat fiecare meci jucat acasă în faza de calificări pentru Cupa Mondială așa că pentru biletul zilei trebuie să știm că sunt foarte puternici la ei acasă. Nu au mai pierdut un joc pe teren propriu din 2009. Brazilienii sunt pe cai mari câștigând ultimele lor 5 meciuri așa că ambele echipe au motive să creadă că vor termina jocul de astăzi învingători. Cu toate astea, niciuna dintre echipa nu are motive să riște sau să forțeze un rezultat mare. Poziția fiecăreia dintre echipe în clasament este favorabilă așa că un egal este rezultatul optim pentru ambele grupări. Cu un punct obținut aici și cu meciuri mai facile ce vor să vină, ambele grupări au șanse să participe împreună la marele eveniment.

Joacă biletul zilei în favoarea unui egal.