Biletul zilei: Uruguay vs Arabia Saudită

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Uruguay - Arabia Saudită
1
1.18
X
7.70
2
14.00

Campionatul Modial de fotbal și-a intrat de mult în drepturi și ne oferă în fiecare zi mecirui din ce în ce mai interesante. Am intrat deja în a doua fază a grupelor și meciurile încep să fie din ce în ce mai echilibrate. Pe Rostov Arena vom avea un joc foarte interesant în care pentru puncte se vor lupta Uruguay și Arabia Saudită. Acest meci face parte din grupa A din care mai fac parte Rusia și Egipt. Rusia este deja calificată mai departe în optimi acolo unde își așteaptă adversarul din grupa B. Ultima dată când cele două adversare de astăzi s-au întâlnit într-un meci direct a fost acum patru ani scor 1-1, dar acum va fi altceva. Biletul zilei la parirui sportive va merge pe o victorie a favoriților astăzi.

Uruguay pornește cu prima șansă pentru a obține o victorie în acest meci. Uruguayenii au învins cu 1-0 pe Egipt în meciul de debut la acest mondial. Dacă sud-americanii vor obține astăzi victoria meciul din ultima etapă va fi ca o finală a grupei între Rusia și Uruguay. Penrtu astăzi așteptăm mai multe de la Luis Suarez care în meciul contra egiptenilor a ratat în situații destul de clare. Chiar dacă au marcat pe final Uruguayul a dominat la toate capitolele meciul contra celor din Egipt. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a celor din Uruguay în această seară. Ne putem aștepta la o diferență destul de clară a celor din Uruguay în acest meci.

Arabia Saudită este ca și eliminată de la acest Campionat Mondial după prestația din primul meci. Chiar în meciul de deschidere saudiții au fost învinși de Rusia cu scorul de 5-0. În acel meci au fost dominați la toate capitolele și li s-a administrat cea mai dură înfrângere de la acest Campionat Mondial. În acel meci Arabia Saudită nu a avut nici un șut pe spațiul porții. Totuși pentru ultimele două meciuri rămase, considerăm că saudiții vor dori să arate o altă față pentru ca spectatorii să își schimbe părerea asupra jocului lor. Prima ocazie a lor de a demonstra este astăzi. Am mers pe o victorie a Uruguayului în acest meci deoarece la o simplă privire asupra lotului ne dăm seamă că sunt echipa care pleacă din start cu avantaj. Pariază și câștigă doar cu biletul zilei în fiecare zi de pe site-ul Beturi.ro.