Biletul Zilei: Ucraina vs Malta

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Ucraina vs Malta
Ucraina - Malta
1
1.06
X
11.00
2
29.00

O partidă care are o favorită clară la victorie se va desfășura astăzi între Ucraina și Malta. Acest meci va avea loc pe teren neutru, la Graz deoarece ambele echipe se află acolo în cantonament pregătind meciurile de calificare pentru mondialul din Rusia. Partida în care ucrainienii pornesc cu prima șansă la calificare va începe de la ora 20:00. Ținând cont că acest meci are șanse mari de reușită nu ar trebui să nu îl adăugăm atunci când plasăm biletul zilei.

Ucraina pregătește meciul din week-end contra Croației. Acest joc este foarte împortant pentru ucrainieni pentru că dacă vor obține victoria vor reintra în calculele pentru prima poziție a grupei. Ei evoluează în cadrul grupei I alături de Croația, Islanda, Turcia, Finlanda și Kosovo. Echipa pregătită de fostul mare atacant Andrey Shevchenko este pe poziția a treia în grupă cu 8 puncte acumulate. Până acum au obținut două victorii, două remize și au suferit o singură înfrângere. Naționala Ucrainei traversează o formă destul de bună. În ultimele șase meciuri au suferit o singură înfrângere, iar în ultimele patru partide au reușit să obțină trei victorii. Trebuie să ținem cont că unele dintre aceste partide au fost amicale. Atunci când plasezi biletul zilei este important să citești analizele și pronosticurile oferite de specialiștii noștri. Sfatul nostru pentru acest meci este să mizăm pe o victorie a Ucrainei iar pentru o cotă mai mare putem miza pe handicap.

Malta este cea mai slabă echipă a grupei F. Naționala Maltei este pe ultimul loc în această grupă fără să obțină vreo victorie sau un egal. Adverasele maltezilor în această grupă sunt Anglia, Slovacia,Slovenia, Scoția și Lituania. Despre forma de moment a Maltei nu pot fi spuse foarte multe lucruri pentru că este una cât se poate de slabă. În ultimele șase meciuri disputate Malta a suferit tot atâtea înfrângeri. Mai mult, în aceste meciuri a reușit să înscrie doar de două ori ceea ce este foarte puțin pentru o echipă națională. Privind cifrele vedem că Malta este una dintre cele mai slabe naționale din Europa. Biletul zilei poate fi o sursă de venit importantă de care pariorii pot profita.