Biletul zilei: Ucraina vs Croația

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Ucraina - Croația
1
2.80
X
3.50
2
2.45

Suntem foarte aproape să asistăm la o surpriză neplăcută din partea Croației. Cu jucători la cele mai puternice cluburi europene, croații sunt foarte aproape de ratarea participării la mondial. O singură șansă mai au în această seară în fața unui adversar care nu este deloc unul comod și are același obiectiv ca și croații, Ucraina. Astăzi de la ora 21:45 vom asista la finala pentru poziția a doua a grupei deoarece primul loc se pare că este al Islandei, care are un meci facil în fața echipei Kosovo. Încărcătura meciului și miza își vor spune cuvântul deoarece oricare din echipe va pierde va avea o dezamăgire mare. Biletul zilei la pariuri sportive va avea o cotă interesantă pentru acest meci. Meciul din această seară contează pentru ultima etapă a grupei I din care mai fac parte echipele Islanda, Turcia, Finlanda și Kosovo.

Ucraina a jucat foarte bine în aceste preliminarii dar acum se află în fața celui mai dificil examen. Ucrainienii au nevoie de victorie pentru a promova pe poziția a doua deoarece Croația are avantajul golaverajului. Singura echipă în fața căreia a pierdut echipa antrenată de Andriy Shevchenko în ultimele patru meciuri a fost Islanda. În celelalte trei meciuri gazdele din această seară au învins pe Turcia, Finlanda și Kosovo. 17 puncte a acumulat Ucraina în clasamentul grupei. În meciurile de pe teren propriu Ucraina nu a simțit gustul înfrângerii pe teren propiru obținând trei victorii și o remiză. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de câștig dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.

Croația este față în față cu momentul adevărului deoarece acum are o singură opțiune, victoria. Cu jucători ca Mandzukic, Modric sau Rakitic ei sunt favoriți în fața multor echipe europene și ar fi o mare surpriză dacă ar rata calificarea la Mondial. Ucraina traversează o perioadă destul de slabă. În ultimele patru etape a obținut o singură victorie, totul culminând cu remiza din ultima etapă în fața Finlandei scor 1-1. Acel meci îi poate costa prezența în Rusia. Astăzi croații trebuie să obțină cele trei puncte și apoi să la calificare după meciurile de baraj. Biletul zilei de astăzi va avea un pont referitor la victoria Croației. Acest pont ne aduce o cotă destul de mare pe biletul zilei ce poate fi jucată în format single.