Biletul zilei: Turcia vs Islanda

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Turcia - Islanda
1
1.95
X
3.55
2
4.35

Chiar dacă România nu va ajunge la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor, acolo poate merge Mircea Lucescu în calitate de selecționer al Turciei. Grupa I este una dintre cele mai echilibrate grupe ale preliminariilor deoarece patru echipe se luptă cu șanse reale pentru calificare. Diferența dintre primele patru echipe este de numai două puncte. Pentru biletul zilei la pariuri de astăzi vom analiza partida dintre Turcia și Islanda. Acest meci se dispută în cadrul grupei I din care mai fac parte echipele Croația, Ucraina, Finlanda și Kosovo. Cu siguranță trebuie să urmărim acest meci și să îi ținem pumnii lui ,,Il Luce”.

Turcia are o singură variantă pentru acest meci și anume victoria. În acest moment otomanii sunt clasați pe poziția a treia a grupei cu 14 puncte acumulate, fiind la doar două puncte distanță de Islanda și Croația. Ofensiva este punctu forte al gazdelor deoarece au cea mai bună ofensvă fiind la egalitate cu Croația ca număr de goluri marcate. După venirea la cârma echipei a lui Mircea Lucescu, turcii au obținut o victorie în fața Croației dar au și pierdut un meci, cel din Ucraina cu scorul de 2-0. Pe teren propriu gazdele din această seară au evoluat foarte bine. Un egal și trei remize sunt rezultatele înregistrate de turci pe propriul teren. Cel mai important lucru este că nu au fost învinși. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig suplimentar de pe urma acestui meci.

Islanda vrea să mai participe la un turneu final după ce în vara anului 2016 a participat la Campionatul European. Acolo au obținut rezutate foarte bune.În acest moment bordicii ocupă prima poziție a grupei la egalitate de puncte cu echipa națională a Croației. Două înfrângeri și trei victorii sunt rezultatele obținute de nordici în ultimele cinci partide disputate în cadru acestor preliminarii. Meciurile din deplasare sunt o problemă pentru islandezi deoarece din patru patru partide dispuate in deplasare au obținut o singură victorie. Doar în Kosovo au câștigat Islandezii cu scorul de 2-1. Două înfrângeri și o remiză sunt celelalte rezultate ale islandeziilor. Pe biletul zilei de astăzi vom miza pe o victorie a echipei gazdă Turcia. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.