Biletul zilei: Tubize vs Beerschot Wilrijk

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Tubize - Beerschot Wilrijk
1
3.80
X
3.45
2
1.91

Proximus League, liga a doua din Belgia, continuă și astăzi cu meciuri foarte interesante. Astăzi pentru biletul zilei la pariuri sportive vom avea de analizat un meci foarte interesant. În cadrul etapei cu numărul nouă Tubize va primi vizita echipei Beerschot Wilrijk. Acest meci este unul al extremelor putem spune. Se întâlnesc echipele care ocupă prima poziție  a clasamentului cu ocupanta ultimei poziții. Chiar dacă în acest moment între cele două adversare diferența este una mare nu putem spune că una dintre echipe se va detașa clar în câștigătoare. Oricând într-un asemenea meci poate apărea o surpriză.

Tubize este cotată cu șanse destul de mici pentru adjudecarea celor trei puncte în clasament. Formația gazdă ocupă ultima poziția a clasamentului cu doar cinci puncte acumulate. O victorie si doar două rezultate de egalitate au înregistrat până în acest moment. În ultimele patru etape au traversat o formă foarte slabă chiar dacă Tubize a obținut singura victorie în acest interval de timp. Ofensiva este principal problem a echipei gazdă deoarece în acest campionat nu a reușit să marcheze decât de cinci ori. Chiar dacă încă putem spune că încă este începutul sezonului, cei de la Tubize trebuie să se gândească serios la evitarea retrogradării. Mai mult, în ultimele două etape au suferit două înfrângeri în care au primit șase goluri și au punctat o singură dată. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce o cotă destul de interesantă pentru acest meci.

Beerschot Wilrijk pornește din postura de favorită deoarece ocupă prima poziție a clasamentului. Este cea mai în formă echipă din Proximus League. Oaspeții din această seară au acumulat 18 puncte după cele opt etape disputate. Cei de la Beerschot Wilrijk sunt singura echipă neînvinsă. În plus, au și cea mai bună defensivă cu doar cinci goluri primite în aceste etape.  Cinci victorii și trei remize sunt rezultatele obținute de către echipa oaspete. Meciul tur disputat între cele două echipe a fost de 1-0 în favoarea oaspeților la capătul unui meci destul de echilibrat. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci va merge spre o victorie a oaspeților. Dacă acest pont va fi câștigător aproape că ne vom dubla banii cu biletul zilei.