Biletul zilei: TSKA Moscova vs Arsenal

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
TSKA Moscova - Arsenal
1
3.40
X
3.80
2
2.07

Spectacolul din UEFA Europa League atinge cele mai înalte cote. Cu cât avansăm în competiție meciurile sunt din ce în ce mai puternice și mai echilibrate. Acest lucru nu poate decât să ne bucure. Astăzi la Moscova este programat unul dintre cele mai așteptate meciuriri ale serii. TSKA va primi vizita celor de la Arsenal într-un meci ce pare a avea hotărâtă echipa calificată. Meciul tur de la Londra s-a încheoat cu scorul de 4-1 pentru englezi, așa că rușii para a avea șanse destul de mici la calificare. După ce am văzut în serile trecute  putem spune că nimic nu este sigur și trebuie să așteptăm fluierul final al partidei. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar pe Beturi.ro.

TSKA Moscova are nevoie de a marca trei goluri și fără să primească vreunul pentru a obține direct calificarea în semifinale. Va fi foarte greu pentru gazdele de eastăzi să le administreze celor de la Arsenal o înfrângere la cel puțin trei goluri diferență. Rușii au trecut în această primăvară de UEFA Europa League de Steaua roșie Belgrad și de Olympique Lyon. Ambele calificări au fost decise în meciurile de pe teren propriu. În wekk-end TSKA  a pierdut și în campionatul Rusiei cu scorul de 2-1 contra celor de la Dinamo Moscova. Pronostciul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.07.

Arsenal este văzută de foarte multă lume ca fiind deja calificată în semifinale. Tunariilor le va fi foarte greu să piardă avantajul de trei golrui deoarece au foarte multe atuuri în favoarea lor. Oaspeții partidei de astăzi traversează o formă foarte bună reușind șase victorii în ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile. În ultimele cinci au marcat minim trei goluri. Chiar dacă în Premier League nu mai are șanse de a prinde un loc între primele patru echipe, Arsenal poate câștiga Europa League și astfel să obțină participarea în viitorul sezon de UEFA Champions League. Astăzi mizăm pe victoria celor de la Arsenal și sperăm să avem biletul zilei cu un câștig destul de mare. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi în fiecare zi pronosticurile oferite de echipa noastră. Astăzi vom avea o cotă foarte avantajoasă.