Biletul zilei: Trnava vs Legia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Trnava - Legia
1
3.60
X
3.30
2
2.05

Suntem aproape de o mare surpriză. Legia are de anulat un dezavantaj de două goluri. Trnava și Legia se vor lupta pentru calificare în această seară. Avanatjul este clar de partea gazdelor. Cei de la Tranava s-au impus în meciul tur cu scorul de 2-0, astfel că astăzi vom asista la un meci foarte interesant. Echipa care se va califica după această dublă manșă va juca cu câștigătoarea dintre Steaua Roșie Belgrad și Suduva. Acolo în tur sârbii s-au impus cu scorul de 3-0. Astăzi între Trnava și Legia ne așteptăm la o partidă de totul sau nimic pentru Legia. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

Trnava a obținut în meciul tur o victorie surprinzătoare în Polonia. Campioana din Slovacia din sezonul trecut s-a impus cu scorul de 2-0. Primul gol în acel meic a fost marcat în minutul 16 iar cel de-al doilea a fost marcat în prelungirile partidei. Ținând cont de acel avantaj și de faptul că vor evolua în fața propriilor fani acum sunt favoriți la calificare. În week-end gazdele partidie de astăzi au obținut primele puncte și în campionatul Slovaviei. Ei au învins pe Moravce cu scorul de 1-0. Astfel putem spune că cei de la Trvana sunt într-o formă foarte bună. În primul tur din UEFA Champions League au eliminat ep Zrinjski cu scorul de 2-1 la general. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.05.

Legia pornește ca favorită în această seară dar calculele calificării s-au complicat foarte mult. Polonezii sunt foarte aproape de a fi eliminați după înfrângerea din meciul tur de pe teren propriu. În primul tur al preliminariilor, Legia a eliminat pe Cork City cu scorul de 4-0 la general. În week-end în campionatul Poloniei, Legia a învins pe Korona cu scorul de 2-1. Pe biletul zilei vom miza pe o victorie a celor de la Legia în acest meci. Nu credem că ei pot suferi două înfrângeri la rând. Totuși calculele calificării sunt destul de complicate pentru oaspeții așa că vom miza doar pe o victorie a lor. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră Beturi.ro.