Biletul zilei: Toulouse vs Olimpique Lyon

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Toulouse - Olimpique Lyon
1
4.25
X
3.55
2
1.85

Ligue 1 încheie anul cu meciuri de gală. Chiar dacă este ultima etapă din acest an calendaristic meciurile din Franța rămân unele attractive pentru spectatori și pariori în același timp. În această seară una dintre formațiile care se află la vârful clasamentului, Olimpique Lyon se va deplasa la Toulouse. Diferența dintre cele două formații este una destul de mare în momentul de față dar meciul se anunță unul destul de greu pentru cei de la Lyon. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig importnat de pe urma acestui joc.

Toulouse se află în partea inferioară a clasamentului și are mare nevoie de puncte în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a 17-a  fiind prima peste linie. Chiar și un punct ar fi perfect pentru ei. Totuși forma de moment pe care o traversează nu este tocmai una cea mai bună. Cei de la Toulouse au o singură victorie în ultimele cinci runde. Restul, celelalte patru rezultate au fost înfrângeri. Meciurile din deplasare au fost marea problemă a echipei. În meciurile de pe teren propriu, putem spune că s-au descurcat cât decât bine pentru că din totalul de 19 puncte, 14 au venit în urma unor partide desfășurate pe propria arenă. Biletul zilei la pariuri sportive de astăzi ne va aduce o cotă de 1.85.

Lyon nu se gândește la altceva decât la victorie. Orice alt rezultat ar fi unul negativ pentru echipa vizitatoare. Oapseții partidei din această seară vin după trei victorii în ultimele trei etape. În ultima etapă disputată au obținut o victorie extraordinară în fața celor de la Olimpique Marseille care le-a dat oaspeților un moral foarte bun pentru viitor. Lyon ocupă în acest moment poziția a treia a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 38 de puncte. Ofensiva este punctul forte al echipei pentru că a reușit să înscrie de 44 de ori. Astfel cei de la Lyon atacă o poziție pe podium la finalul acestui sezon. Avantajul meciurilor directe este de partea Lyon-ului deoarece au reușit să se impună în ultimele cinci meciuri directe. Biletul zilei pentru astăzi va avea ca pont o victorie a oaspeților. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.