Biletul zilei: Tottenham vs West Ham

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Tottenham - West Ham
1
1.28
X
6.25
2
12.50

Tradiționalele etape de sărbători din Premier League se apropie de final. În acest week-end campionatul Angliei va lua o pauză pentru a se disputa meciurile din Cupa Angliei. Ultimul meci din runda cu numărul 21 va avea loc astăzi de la  ora 22:00 între Tottenham și West Ham. Partida din această seară va avea loc pe stadionul Wembley din Londra. În acest meci avem o favorită clară dar nu trebuie să îi neglijăm pe cei de la West ham care au și ei o echipă mai puternică decât locul ocupat în clasament. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați în fiecare zi de pe site-ul Beturi.ro, unde noi vom publica pronosticurile zilei.

Tottenham este într-o creștere vizibilă de formă. Chiar dacă la începutul sezonului a obinut rezultate mai slabe, acum gazdele din aceatsă seară arată o creștere din punct de vedere al jocului dar și al rezultatelor. Elevii lui pochettino sunt în acest moment pe poziția a cince a clasamentului dar dacă vor obține victoria astăzi, ajung la un singur punct de locul al patrulea. Principala armă a celor de la Tottenham este ofensiva condusă de Harry Kane. Gazdele partidei din această seară vin după trei victorii în ultimele trei partide și au toate șansele ca și astăzi să se întâmple același lucru. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Tottenham.

West Ham poate mult mai mult decât poziția ocupată în acest moment. Cu 21 de pucnte acumulate oaspeții din această seară ocupă doar poziția a 16-a a clasamentului. În ultima perioadă au arătat si ei o creștere de formă. Au suferit o singură înfrângere în ultimele cinci partide. Meciurile disputate departe de proprii fani au reprezentat o problemă pentru oaspeții din această seată. În 11 partide disputate în deplasare cei de la West ham au reușit să își treacă în cont dar șapte puncte ceea ce este foarte puțin, ținând cont de ce jucători au în lot. Astăzi cu siguranță oaspeții vor încerca să își joace șansa și orice punt va fi o realizare pentru ei. Biletul zilei ne poate aduce un profit important de pe urma acestui joc foarte importnat pentru ambele echipe. Pariază alături de noi în fiecare zi cupontul de la  biletul zilei și o să ai de câștigat pe o perioadă mai lungă.