Biletul zilei: Tottenham vs Southampton

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Tottenham - Southampton
1
1.40
X
5.20
2
8.50

Așteptarea a luat sfârșit. Astăzi suntem pregătiți cu toții de celebra etapă de Boxing Day. Ziua va fi deschisă de un meci foarte important pe care îl așteptăm cu toții. Pe Wembley lupta va fi una foarte încinsă pentru cele trei puncte. De la ora 14:30 Tottenham va primi vizita celor de la Southampton ]ntr-un joc ce nu trebuie ratat de noi, iubitorii fotbalului englez. Chiar dacă între cele două echipe diferența este una destul de mare, dela acest meci trebuie să ne așteptăm la orice. Pronosticul pentru biletul zilei ne poate face și nouă un cadou interesant de Boxing Day.

Tottenham după ce a făcut două sezoane de excepție și s-a aflat în lupta pentru titlu în Premier League. Acesta pare să fie un sezon în care echipa nu mai este capabilă de a fi în lupta la primele două poziții. Gazdele partidei de astăzi sunt în acest moment pe poziția a cincea. Harry Kane și compania au acumulat până în acest moment 34 de puncte, fiind la fiind la nouă puncte de locul secund ocupat de Manchester United. Cei de la Tottenham sunt într-o revenire. Forma de moment ne confirmă acest lucru. În ultimele patru partide din Premier League ei au reușit să obțină trei victorii. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va merge pe o victorie a echipei gazdă.

Southampton, vorbind realist nu prea are șanse foarte mari pentru a spera la ceva de la acest meci. Sfinții cum sunt supranumiți oaspeții sunt pe poziția a 13-a a clasamnetului. Ei au reușit ca în cele 19 etape disputate să acumuleze doar 19 puncte. Forma de moment este una foarte slabă.  În ultimele cinci etape putem spune că au uitat să câștige. Două înfrângeri și trei remize sunt rezultatele oaspeților în ultimele cinci jocuri și având în vedere că deplasarea de astăzi este una foarte dificilă meciul este aproape imposibil. Ultimele două partide disputate între cele două echipe au fost unele foarte frumoase deoarece am vazut goluri în ambele porti. Chiar și așa ultimele două meciuri directe au fost câștigate de cei de la Tottenham. Biletul zilei pentru jocul din această zi specială ne va aduce o cotă de 1.37. Recomandarea noastră este să o jucați cu încredere pe biletul zilei și dacă se poate în format single deoarece are șanse foarte mari să fie câștigătoare.