Biletul zilei: Tottenham vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Tottenham - Real Madrid
1
3.25
X
3.65
2
2.26

Real Madrid este dornică de revanșă după meciul tur dar și după rezultatul înregistrat în ultima etapă din La Liga. Cele două echipe par a fi sigure de calificarea în optimile de finală a UEFA Champions League, dar poziția de pe care o fac este foarte importantă. Tottenham și Real Madrid se află pe prima poziția fiind la egalitate de puncte dar și din punct de vedere al golaverajului.  În grupa H cele două echipe sunt urmate de Borussia Dortmund și APOEL care au acumulat câte un punct. Rezultatul meciului tur disputat pe Santiago Bernabeu a fost 1-1 la capătul unul meci spectaculos din punct de vedere al ocaziilor de gol. Biletul zilei de astăzi poate fi jucat la pariuri online deoarece beneficiază de cote avantajoase.

Tottenham vine după o înfrângere foarte importantă în fața celor de la Manchester United în ultima etapă din Premier League. Gazdele de astăzi au câștigat 3 din ultimele patru meciuri disputate pe propriul teren în toate competițiile. Un câștig foarte important dacă îl putem numi așa pentru echipa lui Mauricio Pochettino este revenirea lui Harry Kane. Golgeterul celor de la Tottenham a lipsit în ultima perioadă din cauza unei accidentări. Dacă în UEFA Champions League cei de la Tottenham joacă foarte bine în Premier League sunt la opt puncte de prima poziție a clasamentului. Biletul zilei la pariuri online ne aduce un pronostic care după părerea noastră are șanse destul de mari de reușită.

Real Madrid încearcă să iasă din mini criza pe care o traversează. Madrilenii au pierdut în ultima etapă din La Liga în fața echipei Girona cu scorul de 2-1. La această înfrângere se aștepta foarte puțină lume. În urma acestui rezultat echipa blanco a ajuns la opt puncte în spatele Barcelonei. În urma rezultatelor mai slabe înregistrate de de madrileni au existat unele zvonuri privind înlocuirea lui Zinedine Zidane. Am ales ca pronostic pentru biletul zilei de astăzi o victorie a Realului deoarece este o echipă mult mai experimentată și jucători cu valoare individuală mai mare. În acest meci cele mai mici detalii pot face diferența. Înfrângerea de al Girona a fost prima după o serie de șapte meciuri câștigate de Real în deplasare. Din tabăra oaspeților vor lipsi pentru meciul de astăzi Bale, Carvajal, Kovacic și Navas. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.