Biletul zilei: Tottenham vs Newcastle

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Tottenham - Newcastle
1
1.20
X
7.50
2
17.00

În Premier League mai sunt de disputat doar două runde după care sezonul acesta va lua sfârșit. Aceste două etape sunt cele mai importante pentru echipe deoarece le pot salva întreg sezonul. În această seraă Tottenham va primi vizita celor de la Newcastle. Gazdele au nevoie mare de victorie în acest joc pentru a fii î grafic pentru unul din locurile ce duc în UEFA Champions League în sezonul următor. În meciul tur dintre cele două formații s-a impus Tottenham cu scorul de 2-0. Astăzi ne așteaptă un noi meci foarte interesant. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă ce merită jucată pentru acest meci.

Tottenham nu se gândesște la altceva decât la victorie în acest meci. Hotspur este pe poziția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 71 de puncte. Ei sunt la un singur punct în spatele celor de la Liverpool și un meci mai puțin disputat. În ultima etapă disputată gazdele partidei din această seară au suferit o înfrângere surprinzătoare în fașa celor de la West Brom care sunt retrogradați deja matematic. Acasă elevii lui Maurizzio Pochetino vin după patru victorii și o înfrângere în ultimele cinci partidei disputate. Astăzi ei trebuie să fie foarte atenți deoarece adversarii lor sunt o echipă periculoasă care nu se vor preda așa de ușor. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la Tottenham.

Newcastle au demonstrat în acest sezon că sunt o echipă foarte bună dar și periculoasă pentru adversare. Oaspeții partidei de astăzi sunt la mijlocul clasamentului mai exact pe poziția a zecea. Ei au acumulat până în acest moment 41 de puncte. În ultimele etape este o relaxare evidentă în jocul echipei care se vede și în rezultate. Oaspeții partidei de astăzi vin după trei înfrângeri în ultimele trei etape. Mai mult două dintre aceste înfrângeri au fost suferite fără a marca vreun gol. Astăzi oaspeții vor încerca să treaca de pasa proastă pe care o trversează dar totuși îi va aștepta un meci foarte greu. Noi pe biletul zilei am ales să merge pe o victorie a celor de la Tottenham. Gazdele partidei de astăzi vor obține o victorie fără emoții credem noi și deaceea am mers pe mâna lor și pe biletul zilei.