Biletul Zilei: Tottenham vs Manchester United

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Tottenham vs Manchester United
Tottenham - Manchester United
1
1.70
X
3.80
2
5.00

Pentru biletul zilei vom mergem astăzi pe White Hart Lane, stadionul de 36,284 de locuri al celor de la Tottenham. Aceştia se vor confrunta în partida de astăzi cu cei de la Manchester United. Meciul se va disputa la ora 18:30 şi va fi o confruntare foarte interesantă, deoarece vom avea întâlnirea dintre echipele cu cea mai bună defensivă din Premier League. Tottenham a încasat doar 23 de goluri în acest sezon în 35 de partide, iar United 27 în tot atâtea meciuri. Joacă zilnic biletul zilei pentru rezultate constante.

Tottenham este echipa care are nevoie de o victorie în acest meci pentru a-şi asigura locul de vice campioană în acest sezon de Premier League. Dacă aceştia vor pelca cu cele 3 puncte aferente victoriei după această partida, nu vor mai depinde de alte rezultate şi pot sta liniştiţi. Echipa lui Pochettino Mauricio vine după o înfrângere pe terenul celor de la West Ham cu 0 la 1, meci ce a încheiat seria fabuloasă de 9 victorii consecutive a acestora. Absenţi din meciul de astăzi vor fi mijlocaşul Harry Winks şi probabil fundaşul Danny Rose. Cota lor la casele de pariuri este în jur de 1.70 şi nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei.

Manchester United se situează pe locul 5, cu 3 etape înaintea sfârşitului de campionat. Cu un număr de 65 de puncte acumulate, poziţia acestora este incertă, ei având încă şanse matematice la un loc de UEFA Champions League. United vine după o deplasare grea de pe Emirates Stadium unde a fost înfrântă de Arsenal cu scorul de 2 la 0. Aceştia speră să oprească în această seară, seria de 13 victorii consecutive pe teren propriu a celor de la Tottenham. Echipa lui Jose Mourinho va avea câteva absente importante pentru această partidă : Zlatan Ibrahimovic, Timothy Fosu-Mensah, Marco Rojo, Luke Shaw şi Ashley Young. Pentru biletul zilei de astăzi vom paria pe echipa neînvinsă în acest sezon pe teren propriu, Tottenham.