Biletul zilei: Tottenham vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Tottenham - Manchester United
1
2.35
X
3.45
2
3.25

Derby-ul etapei cu numărul 25 din Premier League va avea loc pe Wembley Stadium. Tottenham care își dispută pe acel stadion meciurile de acasă va primi vizita echipei lui Jose Mourinho, Manchester United. Acest meci se anunță ca fiind o confruntare între două dintre cele mai puternice echipe din Anglia, iar noi nu trebuie să ratăm acest spectacol. Victoria este obiectivul ambelor echipe deoarece nu își permit un pas greșit în drumul lor către BIG 4 sau păstrarea unui loc între primele patru. Un lucru interesant ce l-am remarcat în ultimele confrantări directe este acela că în ultimele cinci meciuri dintre cele două echipe s-a impus formația gazdă. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă vei tine cont de pronosticurile de pe site-ul Beturi.ro.

Tottenham nu mai are un sezon așa cum au fost cele din ultimii ani când era o candidată la titlul de campioană. Acum Spurs este doar pe poziția a cincea a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 45 de puncte, fiind la cinci lungimi în spatele celor de la Liverpool. Un dezavantaj pentru Tottenham poate fi și acela că nu își dispută meciurile de acasă pe propriul stadion. Totuși în partidele considerate acasă au suferit o singură înfrângere. Pronosticul pentru biletul zilei oferit de echipa noastră va merge pe un meci foarte echilibrat și astfel vom beneficia de o cotă ami mare.

Manchester United are ca obiectiv în acest sezon poziția a doua a clasamentului. Diavolii au acumulat până în acest moment 53 de puncte, fiind la 12 puncte în spatele celor de la Manchester City. Chiar dacă oaspeții partidei din această seară au cea mai bună defensivă problema lor este în ofensivă. Atacul nu se ridică la nivelul apărării. În ultimele două deplasări United a reușit două victorii în care nu a primit niciun gol. Forma bună pe care o traversează se poate prelungi și după acest meci dacă diavolii vor obține cele trei puncte. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a echipei Manchester United deoarece în acest sezon este echipa mult mai puternică dar și datorită formei pe care o traversează. Pariază cu biletul zilei alături de noi și pe termen lung o să realizăm profit.