Biletul zilei: Tottenham vs Manchester City

Recomandarea noastră: x

Tottenham - Manchester City
1
2.70
X
3.60
2
3.65

O nouă etapă din Premier League este programată în această perioadă. Meciurile cresc în importanță cu cât etapele se scurg și echipele fac totul pentru a își îndeplini obiectivul. Pe Wembley Stadium, Tottenham va primi vizita celor de la Manchester City în meciul ce se anunță a fi derby-ul acestei runde cu numărul 34. Acest meci găsește cele două echipe între primele patru clasate dar Manchester City are un moral foarte slab după meciul din UEFA Champions League de la mijlocum acestei săptămâni. Ceea ce sperăm noi este să asistăm la un meci foarte interesant în care cea mai bună echipă să câștige și evident noi să relizăm profit pe biletul zilei la pariuri sportive online.

Tottenham pare a fi într-o revenire de formă. Chiar dacă au fost și ei eliminați din UEFA Champions League în ultima perioadă sunt într-o revenire de formă. Alături de Manchester United sunt cea mai în formă echipă din Anglia. Ei au cinci victorii reușite în ultimele cinci etape. Chiar dacă astăzi întâlnesc cea mai bună formație au o șansă foarte mare deoarece City nu trece deloc printr-o perioadă foarte bună.  Acest moment al cetățenilor poate fi speculat de către Tottenham . Hotspur este pe poziția a patra a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 57 de puncte, ei au cu zece mai multe decât cei de la Chelsea. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe un rezultat de egalitate în acest meci.

Manchester City trece printr-o perioadă foarte proastă și acest lucru i-a costat eliminarea din UEFA Champions League și în plus au pierdut în ultima rundă din Premier League cu scorul de 3-2 în fața celor de la Manchester United. City est epe prima poziție a clasamentului și are un avans de 13 puncte. Este doar o chestiune de timp până când elevii lui Pep Guardiola vor putea sărbători titlul. Vom merge pe un rezultat de egalitate deoarece acest meci se anunță unul dificil pentru ambele echipe și credem noi că o remiză le-ar ajuta pe ambele formații. Biletul zilei ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci. Pariază cu biletul zilei propus de echipa noastră iar pe termen lun o să realizezi profit doar cu pronosticurile propuse de noi.