Biletul zilei: Tottenham vs Liverpool

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Tottenham - Liverpool
1
2.20
X
3.65
2
3.40

Runda a noua din Premier League ne aduce un derby de tradiție al fotbalului britanic. Tottenham va primi vizita echipei Liverpool în ultimul joc al acestei etape cu unele rezultate surprinzătoare. Ținând cont că Manchester United a fost învinsă acest meci este o șansă pentru Tottenham să urce pe poziția a doua a clasamentului. Ambele echipe ce se vor duela astăzi au obținut la mijlocul acestei săptămâni rezultate foarte bune în UEFA Champions League. Astfel moralul echipelor este unul foarte bun. În trei din ultimele patru meciuri directe au marcat ambele echipe astfel că acest lucru este posibil să se întâmple și astăzi.  Pronosticul  pentru biletul zilei o să îl aflați în cadrul acestui articol.

Tottenham se află din nou în fața unui sezon foarte bun după ce în ultimele stagiuni a fost implicată în lupta pentru titlul.  Gazdele din această seară au acumulat 17 puncte și sunt clasați pe poziția a treia a clasamentului. Cu o victorie astăzi pot urca pe locul al doilea deoarece sunt la doar trei puncte distanță de Manchester United. În fața propriilor suporteri cei de la Tottenham trebuie să își revină deoarece au înregistrat o singură victorie în cele patru meciuri de acasă din acest sezon. În UEFA Champions League au obținut o remiză foarte importantă pe Santiago Bernabeu cu Real Madrid scor 1-1. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.20 pe care o putem juca în format single.

Liverpool nu a început deloc bine acest sezon. Cormoranii sunt abia pe poziția a opta cu doar 13 puncte acumulate. În ultimele patru etape elevii lui Jurgen Klopp au înregistrat trei remize și o victorie. Punctul pozitiv în această perioadă este faptul că nu au suferit nicio înfrângere. În patru etape disputate în deplasare cei de la Liverpool nu au obținut decât cinic puncte ceea ce este foarte puțin pentru o echipă cu pretenții europene. La mijlocul săptămânii cormoranii au învins pe Maribor cu scorul de 7-0 în deplasare în UEFA Champions League. Liverpool are avantajul moral în fața adversarei de astăzi deoarece au învins în ultimele două dueluri directe. Biletul zilei de astăzi va avea ca pronostic victoria celor de la Tottenham. Dacă acest pont va fi câștigător ne va aduce un profit important pentru biletul zilei.