Biletul zilei: Tottenham vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Tottenham - Juventus
1
2.28
X
3.45
2
3.38

UEFA Champions League ne va ține aproape de televizoare  și în această seară. Tottenham și Juventus se vor lupta cu calificarea pe masă în returul acestei duble. La Torino scorul a fost egal, 2-2. Acel meci a părut că l-au controlat italienii care au condus cu scorul de 2-0 și în plus au ratat și un penalty. Până la urmă în acea partidă forța ofensivei engleze și-a spus cuvântul și au reușit să marcheze de două ori și să întoarcă rezultatul. Jocul de astăzi se anunță unul dificil pentru ambele echipe deoarece miza partidei este una foarte mare, caificarea în optimile de finală ale UEFA Champions League. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolul nostru.

Tottenham este favorită la calificarea mai departe. Englezii se pot mulțumi și cu un rezultat de egalitate dar cu cel mult două goluri marcate. În ultima perioadă gazdele partidei din această seară au arătat o formă foarte bună. Ei vin după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile. După ce au reușit să fie printre echipele fruntașe în sezoanele trecute de Premier League pentru Tottenham se pare că a venit momentul să își facă un nume și pe plan European. O eliminare a celor de la Juventus ar fi foarte bună pentru moralul echipei. Pronosticul pentru biletul zilei pentru acest meci va avea o cotă de 3.38.

Juventus se gândește doar la victorie în această seară pentru a se mai putea califica. Pentru Bătrâna Doanmnă acest meci se anunță unul foarte greu. În Serie A au un moral foarte bun deoarece au reușit să învingă la Roma pe Lazio în ultima etapă și astfel au urcat pe prima poziție  a clasamentului. Ceea ce este foarte important pentru italieni este că îl vor putea folosi pe Higuain care este refăcut după accidentare. Din tabăra oaspeților vor lipsi Bernardeschi, Mandzukic și Cuadrado. Astăzi Juve are de partea sa și experiența dar rămțne de văzut dacă va fi destul experiența în această seară. Astăzi pe biletul zilei vom risca și vom merge pe o victorie a celor de la Jue și automat la o calificare a lor. Noi vă indicăm să nu riscați o sumă foaret mare de bani pentru acest pont deoarece este puțin riscant. Biletul zilei poate să fie o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.