Biletul zilei: Tottenham vs Everton

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Tottenham - Everton
1
1.26
X
6.40
2
13.50

Tottenham își continuă drumul spre BIG 4. Pentru a păstra șanse la primele patru echipe, Hotspur are nevoie de cele trei puncte astăzi. Echipa cu care se vor duela este Everton, iar meciul se anunță unul cu multe goluri, ținând cont de ce jucători alcătuiesc cele două ofensive. Chiar dacă ultimele două meciuri directe au fost câștigate de gazdele de astăzi trebuie să remarcăm că în ambele meciuri s-au marcat pentru trei goluri. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce un pont care noi sperăm că ne va aduce un câștig sigur.

Tottenham este favorită în acest meci pentru a obține cele trei puncte puse în joc. Cu 41 de puncte cei de la Tottenham ocupă poziția a cincea a clasamentului. În ultima perioadă au arătat o revenire de formă chiar dacă în ultima etapă au remizat contra celor de la West Ham. În ultimele patru meciuri au obținut trei victorii și rezultatul de egalitate despre care am vorbit. Harry Kane și compania sunt la trei puncte de primele patru clasate, iar dacă nu vor prinde primele patru poziții la sfârșitul sezonului va fi un eșec pentru gazdele de astăzi. Speranțele fanilor și echipei stau în Harry Kane care trece printr-o formă extraordinară fiind unul dintre cei mai în formă atacanți ai Europei. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Tottenham.

Everton după ce a avut un start de sezon mai slab acum se aflau în ur,ă cu căteva etape într-o revenire clară de formă. În acest moment caramelele ocupă poziția a noua a clasamentului. Oaspeții partidei de astăzi au reușit să acumuleze până în acest moment 27 de puncte. Ultimele patru etape au fost unele foarte slabe pentru cei de la Everton. Ei nu au reușit să își treacă în cont nici o victorie și chiar mai mult în ultimele două runde au fost învinși. Speranțele oaspeților sunt legate de Rooney care este văzut ca fiind liderul echipei. În acest sezon cei de la Everton au o singură victorie obținută în deplasare dar astăzi ținând cont că evoluează în fața unui adversar foarte puternic va fi foarte greu pentru ei. Biletul zilei pentru acest meci va avea o cotă de 1.26. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.