Biletul Zilei: Tottenham vs Arsenal

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Tottenham vs Arsenal SG Ponturi pariuri pe beturi.ro
Tottenham - Arsenal
1
1.85
X
4.00
2
4.20

Momentan Tottenham este cea mai în formă echipă din Premier League și încă mai speră la titlul de campioană în acest sezon. Pentru a continua lupta cu Chelsea, Tottenham are nevoie de cele 3 puncte în meciul de astăzi împotriva echipei Arsenal Londra. Tottenham pornește ca favorită să obțină victoria.  Această întâlnire contează pentru etapa cu numărul 35 din Premier League și va avea fluierul de start de la ora 18:30 pe legendarul stadion al celor de la Hotspur, White Hart Lane. Ținând cont de importanța jocului și de starurile care vor fi pe teren, acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei pe care îl plasăm la pariuri.

Tottenham este înaintea acestei etape la 4 puncte în spatele liderului Chelsea Londra.  Echipa pregătită de Mauricio Pochettino, prin ciferele pe care le are în acest sezon ne demonstrează de ce se află pe poziția secundă a clasamentului. Tottenham are cea mai bună apărare cu doar 22 de goluri primite în cele 33 de etape disputate până în acest moment. Ofensiva condusă din teren de Harry Kane  este una foarte eficientă fiind a doua din Premier League cu 69 de goluri înscrise. Tottenham ne arată o formă de moment extraordinară, în ultimele 8 etape a reușit 8 victorii. Pentru acest meci Tottenham este favorită să obțină victoria. Trebuie să profităm de cota de 1,85 pe care o avem pentru victoria gazdelor și să adăugăm acest meci pe biletul zilei.

În acest sezon Arsenal și-a dezamăgit proprii fani. Tunarii au șanse mari ca la sfârșitul acestui sezon să nu mai fie în BIG 4. Acum Arsenal este doar pe poziția a 6-a și se luptă doar pentru locurile de UEFA Europa League. Cu 3 victorii obținute în ultimele 4 etape,  Arsenal traversează o formă de moment bună si poate spera într-o revenire de formă pentru acest final de sezon. Scandalurile legate de postul lui Arsene Wenger se pare că au afectat foarte   mult jocul echipei în acest sezon. Pentru tunari deplasarea pe White Hart Lane se anunță una foarte dificilă astfel că putem miza pe victoria celor de la Tottenham. Gazdele au șanse foarte mari să obțină victoria, iar acest meci poate fi jucat cu încredere pe biletul zilei.