Biletul zilei: Tottenham – Gent

Rezultatul Nostru Recomandat: 1

Joi seara se dispută ultimele meciuri retur ale primei faze eliminatorii din Europa League. Echipa lui Pochettino are de remontat un dezavataj de un gol, pierzând în tur cu 1-0 la Gent. Englezii au avut un sezon european dezamăgitor, fiind eliminaţi din Champions League după ce au terminat grupa pe locul 3. Deşi Europa League nu este prioritatea clubului, o eliminare în această fază a competiţie este cu siguranţă nedorită. Pentru biletul zilei, un pariu pe o calificare a lui Tottenham poate aduce o cotă de 1.40.

În tur scorul a fost Gent – Tottenham 1-0

Belgienii de la Gent se află într-o luptă aprigă pentru calificarea în play-off. Cu trei etape înainte de final ei se află la trei puncte sub linia de calificare. Gent s-a calificat în faza eliminatorie dintr-o grupă cu Shakhtar, Braga şi Konyaspor. Defensiva belgienilor este destul de fragilă, ei primind 13 goluri în faza grupelor. Casele de pariuri oferă pentru biletul zilei o cotă de 1.90 pentru o victorie a lui Tottenham cu minim 3 goluri marcate în meci.

Pochettino trebuie să atace încă din primul minut pentru a evita să intre în criză de timp. În orice moment al jocului un gol al lui Gent ar putea fi dezastrous, obligându-i pe Tottenham să înscrie de trei ore pentru calificare. Un pariu îndrăzneţ pentru biletul zilei ar fi acela că Spurs vor marca încă din prima repriză. Casele de pariuri oferă cote în jur de 1.35 pentru un astfel de eveniment.