Biletul zilei: Torino vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Torino - Juventus
1
5.50
X
3.65
2
1.68

Derby-ul orașului Torino ne propune astăzi un nou episod. Juventus se va deplasa pe terenul marei rivale din oraș AC Torino.Chiar dacă diferența dintre ele două ehipe în aest moment este una foarte mare într-un asemenea mei forțele se egalează. Cele două adversare de astăzi s-au mai întâlnit în aest sezon de două ori. Ambele meciuri au fost câștigate de Juve, care a înscris de șase ori și nu a primitt niciun gol. Ambele echipe sunt într-o formă bună astfel că ne așteptăm la un meci spectaulos dar și dur în același timp deoarece ultimele meciuri direte au fost unele cu multe cartonașe galbele, chiar și roșii. Pe biletul zilei la pariuri este indicat să profităm de cota pe care o au cei de la Juve pentru a obține cele trei punte.

Torino nu traversează un sezon extraordinar. Toro este abia pe poziția a noua a clasamentului după ce în acest sezon au reușit să acumuleze 36 de puncte. Gazdele partidei de astăzi sunt echipa care a înregistrat cele mai multe rezultate de egalitate în acest sezon, 12. În ultimele cinci etape ei de la Torino traversează o formă bună având trei victorii și două rezultate de egalitate. Chiar dacă un punct sau o victorie nu îi va ajuta foarte mult pe cei de la Torino, ei vor lupta să își încurce marea rivală în cursa pentru titlu. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.68

Juventus este favorită în acest meci să își treacă în cont cele trei puncte. Bătrâna Doamnă are un parcurs perfect în ultima perioadă în Serie A, dar vine după remiza din UEFA Champions League, sor 2-2 în fața celor de la Tottenham. Astăzi oaspeții au cinci nume pe lista indisponibililor. Dybala, Howedes, Barzagli, Cuadrado și Matuidi nu vor putea evolua astăzi. În Italia, Juve are cinci victorii în ultimele cinci etape disputate ceea ce înseamnă că se află într-o formă foarte bună. Bianconerii au cea mai bună defensivă la egalitate cu Napoli dar și cel mai bun atac din Italia. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Juventus ținând cont ă sunt echipa cu o valoare mult mai mare. Pariază în fiecare zi alături de noi biletul zilei și o să realizezi profit.