Biletul zilei: TNS vs Europa FC

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei TNS vs Europa FC
TNS - Europa FC
1
1.30
X
4.75
2
11.00

Un nou sezon din UEFA Champions League pornește la drum astăzi cu partidele din primul tur. Una dintre cele mai importante partide ce se va disputa astăzi este întâlnirea ce va avea loc în Țara Galilor dintre TNS (The New Saints) și Europa FC din  Gibraltar. Chiar dacă se întâlnesc două echipe care nu reprezintă mare lucru pe plan European partida se anunță una destul de spectaculoasă pentru acest nivel. Oferta  este  destul de săracă iar pentru biletul zilei de astăzi la pariuri sportive acest meci este unul foarte interesant pentru a fi adăugat pe bilet.

The New Saints este campioana din Țara Galilor. TNS a obținut titlul la pas având un avans de peste 20 de puncte la finalul sezonului. Echipa a avut cea mai bună defensivă a sezonului cu doar 26 de goluri primite. Ofensiva a fost și ea una excelentă pentru echipă marcând în  cele 32 de meciuri, 101 goluri. Pentru acest meci galezii au nevoie de victorie în economia calificării și pentru meciul retur ce se va disputa în Gibraltar. The New Saints este echipa mai puternică, fiind cap de serie la tragerea la sorți și automat favorită la victorie în acest meci. Pronosticul pentru biletul zilei este 1 la o cotă de 1,30. Majoritatea bookmakerilor merg pe o victorie a echipei gazde în acest meci.

FC Europa pornește cu șanse minime la calificare. Oaspeții sunt campionii Gibraltarului, unul dintre cele mai slabe campionate interne de pe bătrânul continent. FC Europa a câștigat titlul în Giraltar având un singur punct avans la finalul competiției față de Lincoln. Diferența dintre cele două adversare de astăzi este dată și de valoarea întrecerilor interne. Chiar dacă ambele întreceri sunt foarte modeste, campionatul din Țara Galilor este mai valoros decât cel din Gibraltar. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi ne va mări cota totală și automat câștigul. Noi considerăm acest meci ca fiind unul destul de sigur pentru a fi jucat și astfel să profităm de cota pe care o avem.