Biletul Zilei: TNS vs Rijeka

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei TNS vs Rijeka
TNS - Rijeka
1
10.00
X
5.25
2
1.30

Unele dintre echipele prezente în turul secund al UEFA Champions League sunt mai mult cu gândul la cel de-al treilea tur. Una dintre cele mai interesante partide ale zilei de astăzi este întâlnirea dintre The New Saints și Rijeka. După evoluțiile echipelor în manșa tur avem o favorită clară la calificare, echipa croată. În manșa tur, scorul a fost 2-0 pentru Rijeka. După rezultatul primului meci putem spune că Rijeka este deja calificată dar după cum știm cu toții 2-0 este un rezultat periculos. Ținând cont de diferența dintre cele două echipe care s-a vazut în primul meci, jocul nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri.

The New Saints au jucat foarte slab în primul meci. Dacă privim statisticile vedem că ei nu au avut niciun șut pe spațiul porții adverse și doar o singură ocazie de gol. După ce au trecut în primul tur de FC Europa, este aproape sigur că vor participa în turul trei al UEFA Europa League. Chiar dacă ai dominat sezonul trecut campionatul din Țara Galilor vedem că acea competiție este una destul de modestă din punct de vedere valoric. Lipsa meciurilor oficiale se va putea vedea în acest meci deoaece întrecerea internă din Țara Galilor nu a început încă. Pentru biletul zilei la pariuri noi vom merge pe o victorie a oaspeților de la Rijeka, care pornesc favoriți și în acest al doilea meci.

Rijeka este la adăpostul rezultatului obținut în primul meci. În primul meci un român și-a trecut numele pe tabela de marcaj. Este vorba de Florentin Matei care a înscris pentru 2-0. Rijeka are un început de sezon foarte bun. În ultimele cinci meciuri, croații au înregistrat doar victorii. Chiar dacă sunt în proporție foarte mare calificați victoria este împortantă pentru a adăuga puncte la coeficientul de țară. Câștigătoarea din această dublă o va întâlni cel mai probabil pe Red Bull Salzburg care a învins în meciul tur disputat în Malta pe Hibernians cu scorul de 3-0. Astfel, pentru biletul zilei sperăm să câștigăm cu pronosticul 2 și cota de 1.30 pe care o avem pentru acest pont. Cu biletul zilei poți să ai de câștigat la sfârșitul unei perioade mai lungi d etimp dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.